پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ مرداد ۱۳۸۸، ۱۷:۱۵

نخستین باغ بادام دیم در قزوین گل داد

نخستین باغ بادام دیم در قزوین گل داد

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از به گل نشستن اولین باغ بادام دیم در استان خبر داد.

رضا صفری در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: تاکنون 140 هکتار باغ دیم در استان قزوین احداث شده است و نخستین باغ بادام دیم در سال جاری در منطقه بوئین زهرا، روستای چاربر در خردادماه به گل دهی رسید.

وی افزود: کاشت 14 هزار هکتار زیتون به صورت آبی در برنامه وجود دارد و تاکنون ده ها جلسه کارشناسی و فنی در استان قزوین در این خصوص برگزار شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه بهترین روش ارزش افزوده احداث صنایع تبدیلی و تکمیلی است، گفت: در سفر رئیس جمهور به استان قزوین برای صنایع تبدیلی و تکمیلی معادن 50 میلیارد تومان اعتبار ارزی و ریالی اختصاص می ‌یابد.

وی ادامه داد: همچنین از محل اعتبار بنگاه های کوچک و زودبازده 60 میلیون تومان اعتبار جدید برای صنایع تبدیلی و تکمیلی اختصاص می‌یابد.

تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید مرغ بدون استفاده از آنتی‌بیوتیک در استان خبر داد و گفت: محصول این نوع مرغ به صورت بسته‌ بندی بیولار و قطعه ‌بندی شده روانه بازار شده است.

صفری گفت: در واحد تولیدی پارس لاری برای نخستین بار در کشور مرغ بدون آنتی بیوتیک تولید شده و قیمت آن در مقایسه با مرغهای معمولی 20 درصد بیشتر بوده که این امر نیز به دلیل بسته‌ بندی و قطعه‌ بندی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: سازمان دامپزشکی نخستین پروانه بهداشتی بدون آنتی بیوتیک را برای این واحد تولیدی صادر کرده است و روی محصول آن آرم سازمان دامپزشکی و مهر بدون آنتی‌بیوتیک نصب می‌شود.

کد خبر 923044

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha