پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۰۲

علمای اندونزی خواستار تعطیلی مراکز تفریحی در ماه رمضان شدند

علمای اندونزی خواستار تعطیلی مراکز تفریحی در ماه رمضان شدند

دفتر شورای علمای اندونزی در جزیره ریائو از سازمانها و نهادهای مسئول در این استان خواسته تا مراکز تفریحی را چون مراکز موسیقی به طور کامل در طول ماه مبارک رمضان تعطیل کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل جاکارتا پست، اظهری عباس رئیس دفتر شورای علمای مسلمان اندونزی اظهار داشت که این شورا از مدیریت اجرایی جزایر باتام، تانجونگ ، کاریمون، بینتان، لینگا، ناتونا و آنامباس خواسته تمام مراکز تفریحاتی خود را از روز 21 آگوست (30 مرداد ماه) همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان تعطیل کنند.

وی افزود: ما نامه‌ای برای تمام اداره‌ها، سازمانها و نهادهای مربوط فرستادیم و آنها می‌توانند از این نامه به عنوان مبنایی برای تعطیل کردن تمام مراکز تفریحاتی و سرگرمی در طول ماه مبارک رمضان استفاده کنند.

این مقام مسئول در شورای علمای مسلمان اندونزی اظهار داشت که تاکنون شهرداری تانجونگ با درخواست شورای علمای مسلمان اندونزی موافقت کرده است و متعهد شده است که تمام این مراکز را به مناسبت ماه رمضان تعطیل کند.

براساس اظهارات اظهری، این شورا هنوز درحال رایزنی با شهرداری باتام است، چرا که این منطقه دارای مقررات خاص خود است و این مراکز را تنها به مدت چهار روز تعطیل می‌کند.

براساس مقررات این جزیره مراکز تفریحات و سرگرمی روز اول ماه مبارک، روز نزول قرآن و دو روز به مناسبت عید فطر تعطیل می‌شود.

این درحالی است که شورای علمای مسلمان اندونزی اعلام کرد این منطقه تنها منطقه‌ای است که براساس خواست علما با تعطیلی کامل  موافقت نکرده است.

سال گذشته نیز به علت واهمه از کاهش درآمد کارکنان بخش گردشگری این مراکز  تنها به مدت چهار روز تعطیل شدند.

مقامات این منطقه استدلال کرده‌اند که باید کارگرانی را که درآمد آنها به این مراکز بستگی دارد نیز درنظر بگیریم.

کد خبر 925268

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha