عبدالجبار کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: در حالی که همواره در طول چهار سال دولت نهم تعامل بین نمایندگان مجلس و دولت مورد تاکید قرار می گرفت ولی متاسفانه در عمل این تعامل وجود خارجی نداشت و با کمال تاسف در روزهای گذشته نیز این مهم نه تنها جبران نشده بلکه وضعیت از چهار سال قبل بدتر شده است.
وی ادامه داد: در حالی که بر اساس قانون اساسی کشور و تاکید سران نظام، مجلس شورای اسلامی باید در راس امور قرار گیرد، ولی دولتمردان به ویژه شخص رئیس جمهور با تصمیماتی که اتخاذ می کند عملا در این راستا گام بر نمی دارد و گاهی اوقات برنامه های توسط دولت اجرایی می شود که کاملا در خلاف جهت تصمیات و برنامه های نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس هشتم بیان داشت: موضوع تعامل دولت و مجلس به ویژه در زمینه انتخاب وزرا و افراد کابینه تاجایی است که حتی سران مجلس و خود نمایندگانی که طرفدار پر و پا قرص احمدی نژاد هستند نیز به این امر اعتراض نموده اند.
کرمی یادآور شد: وقتی که نمایندگان مجلس نیز کوچکترین انتقادی را به دولت داشته باشند با چشم خودی و غیرخودی از نگاه رئیس جمهور به انها نگریسته می شود، چرا که متاسفانه امروز تمامی مسائل کشور دچار نوعی سیاسی نگری شده و حتی مشکلات حوزه های اجتماعی و اقتصادی نیز امری سیاسی و تلقی و دولتمردان آن را تخریب خود قلمداد می کنند.
وی خاطرنشان کرد: با کمال تاسف باید گفت که رویه تعامل دولت و مجلس به سطح استان ها نیز کشیده شده و در استان کردستان در طول چهارده ماه گذشته تصمیماتی اتخاذ شده که نه تنها با نمایندگان مشورتی صورت نگرفته بلکه اصلا نمایندگان مردم در مجلس در جریان کار نیز نبوده اند.
عضو فراکسیون نمایندگان مستقل مجلس هشتم افزود: زمانی که نقش نطارتی نمایندگان تا این حد پائین می آید به طور خاص هیچ دستگاهی پاسخ گوی نحوه عملکرد خود نبوده و این امر باعث می شود تا در جریان خدمت رسانی به مردم و همچنین انجام وظایف محوله سازمان ها چالش های مختلفی به وجود آید.
کرمی در ادامه به بحث انتخاب وزرا توسط دولت و شاخص های که این افراد باید داشته باشند اشاره نمود و عنوان کرد: اولویت اولی که باید مورد توجه قرار گیرد علمی بودن افراد و توانایی آنها در اداره کردن وزرات خانه است که این مهم باید قبل از سلایق سیاسی مورد توجه رئیس جمهور دهم قرار گیرد.
وی خواستار به کارگیری نیروهای نخبه و توانمند در عرصه های مدیریتی کشور شد و افزود: وقتی که حرف از ایجاد وحدت و همدلی در جامعه مطرح می شود نباید این کار را فقط در حد یک شعار دانست بلکه لازم است با به کار گیری تمامی افراد توانمند ولو با سلیقه سیاسی متفاوت این همدلی و اتحاد را به معنی واقعی کلمه در جامعه ایجاد نمود.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس هشتم گفت: مشارکت دادن افراد توانمند و نیروهای نخبه می تواند علاوه بر ایجاد وحدت و همدلی در جامعه میزان راندمان کاری و موفقیت آمیز بودن طرح ها و برنامه های دولت را افزایش داده و در این راستا میزان همراهی مجلس و دولت نیز افزایش خواهد یافت.
کرمی در پایان اظهار امیدواری کرد: که دولت دهم به ویژه شخص محمود احمدی نژاد رویه خود را در خصوص نوع تعامل با مجلس در چهار سال آینده تغییر دهد و مسئولین نیز خود را پاسخگویی سوالات و انتقادات نمایندگان بدانند.
نظر شما