پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ مرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۲۲

19 اداره فرهنگی دولتی در جشنواره ایران کوچک حضور داشتند

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس اداره ارشاد کرج گفت: 19 اداره دولتی در حوزه فرهنگ و هنر در اولین جشنواره فرهنگ و هنر ایران کوچک حضور داشتند.

مهدی عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: نمایشگاه جشنواره فرهنگ و هنر ایران کوچک در فضایی به مساحت هزارو 500 متر مکعب دارای 105 غرفه است.

وی افزود: نمایشگاه فوق حاصل تلاش شبانه روزی و یک ماه کاری همکاران اداره ارشاد کرج بوده است.

دبیر جشنواره ایران کوچک بیان داشت: در نمایشگاه فوق هفت غرفه به خبرگزاریها، 9 غرفه به انجمنهای هنری و تجسمی، 10 غرفه به صنایع دستی و سوغات استانها، 8 غرفه به مجموعه های تابع اداره ارشاد شامل فرهنگسراها و ...، 19 غرفه به اداره های دولتی در حوزه فرهنگ و هنر اختصاص داده شده است.

عسگری عنوان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات برگزاری نمایشگاه در کرج محدودیت نبود فضای دائمی برای برای برپایی نمایشگاه است که امید می رود با احداث محل دائمی نمایشگاههای کرج این مشکل برطرف شود.

وی همچنین از برگزاری نمایشگاههای فرهنگی در کرج در سایر فصول خبر داد.

کد خبر 925435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha