پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ مرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۱۱

وزیر علوم در روز خبرنگار:

برخی مدیران از انتقاد رسانه‌ها می‌ترسند/ نقد رسانه با ارائه راهکار همراه باشد

برخی مدیران از انتقاد رسانه‌ها می‌ترسند/ نقد رسانه با ارائه راهکار همراه باشد

محمد مهدی زاهدی در سالروز خبرنگار با تاکید بر نقش رسانه و خبرنگاران در اعتلای جامعه گفت: مسئولان بلند پایه کشور، وزرا و معاونان وزرا باید با همکاری با رسانه فضا نقد صحیح را تقویت و آن را به یک فرهنگ تبدیل کنند تا سایر مدیران نیز از انتقاد نترسند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی زاهدی شنبه 17 مرداد همزمان با سالروز خبرنگار با بیان این مطلب افزود: خبرنگارها در رسانه های خود محدودیتها و معذوریتهایی دارند. در واقع خبرنگار شاید با توجه به سیاستهای موجود در رسانه خود نتواند به راحتی به بیان آنچه می داند بپردازد اما نکته مهم برای خبرنگاران آزادگی و شجاعت است. خبرنگاران باید با رعایت موازین اخلاقی و تقوای الهی مسائل را آنگونه که هست مطرح کنند.

وزیر علوم دولت نهم اضافه کرد: خبرنگاران باید حلم و بردباری داشته باشند و مسئولان سازمانها خصوصا دولت نیز باید سعه صدر داشته باشند. خیلی از مسئولان دوست ندارند که از‌آنها انتقاد حقیقی یا حقوقی شود به همین دلیل نگاه منفی نسبت به رسانه دارند. مسئولان کشور باید با همکاری رسانه ها فرهنگ نقدپذیری را ایجاد کنند تا مدیران رده های مختلف واهمه نداشته باشند. البته مدیران نباید دروغ بگویند ولی هر راستی را نیز نباید گفت.

وی از رسانه ها خواست اگر نقدی را مطرح می کنند راهکارهایی نیز بیان کنند تا مورد توجه قرار گیرد.

زاهدی در پایان از همکاری رسانه ها با وزارت علوم دولت نهم تقدیر کرد.

کد خبر 925934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha