پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ مرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۱۴

اختصاص 135 میلیون یورو جهت ساخت نیروگاه در منطقه اقتصادی خلیج فارس

اختصاص 135 میلیون یورو جهت ساخت نیروگاه در منطقه اقتصادی خلیج فارس

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از تصویب 135 میلیون یورو جهت احداث نیروگاه برق در کمیسیون اقتصادی دولت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، بهمن عیار رضایی ظهر سه شنبه در نشست خبری افزود: با تصویب کمیسیون اقتصادی دولت، بانک مرکزی، بانک صنعت و معدن  را موظف به پرداخت 135 میلیون یورو به شرکت ایمیدرو جهت احداث نیروگاه برق در منطقه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس کرد.

وی با اشاره به ظرفیت تخلیه و بارگیری 15 میلیون تن مواد نفتی در این اسکله بیان کرد: افزایش ظرفیت اسکله منطقه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از شش میلیون تن به 12 میلیون تن تخلیه و بارگیری مواد معدنی با اعتباری بالغ بر 56 میلیارد تومان آغاز شده است و تا کنون 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که در پایان ظرفیت این اسکله به 27 میلیون تن تخلیه و بارگیری مواد نفتی و غیر نفتی خواهد رسید.

عیار رضایی با اشاره به طرح بندر بزرگ با ظرفیت 55 میلیون تن تخلیه و بارگیری در این منطقه، خاطرنشان کرد: با توسعه هایی که قرار است وزارت نفت در این منطقه داشته باشد ظرفیت اسکله منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی در پایان فاز دوم توسعه به 45 میلیون تن خواهد رسید.

وی با اشاره به لزوم تامین برق منطقه با توجه به وجود مجتمع های عظیم تولید فولاد و آلومینیوم در منطقه ، افزود: تولید 10 میلیون تن فولاد و یک میلیون تن آلومنیوم در سال بیش از 3 هزار مگاوات برق مورد نیاز است. که  در برنامه های پیش بینی شده میان مدت هزار و 500 مگا وات برق تولید خواهد شد.

به گفته وی، ساخت نیروگاه گازی نما با ظرفیت تولید 500 مگا وات برق در اواخر سال گذشته اغاز شد و بر اساس توافق های انجام شده نیروگاه 1000 مگا واتی توسط بنیاد مستضعفان آغاز خواهد شد و همچنین توافقنامه ساخت نیروگاه 500 مگا واتی با شکت ماهتاب گستر به امضا رسیده است.

کد خبر 927848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha