پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۳۰

راه اندازی صنایع نساجی در منطقه آزاد ارس توسط سرمایه گذاران ترک

راه اندازی صنایع نساجی در منطقه آزاد ارس توسط سرمایه گذاران ترک

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ارس از توافق سرمایه گذاران کشور ترکیه با مشارکت بخش خصوصی ایران برای سرمایه گذاری در صنعت نساجی منطقه آزاد ارس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در جلفا، رضا حسینی نژاد پیش از ظهر سه شنبه در حاشیه جلسه کارگروه سرمایه گذاری این منطقه افزود: یکی از شرکتهای مطرح و فعال در صنایع نساجی کشور ترکیه با همکاری بخش خصوصی و سرمایه گذاری بالغ بر 80 میلیارد ریال اقدام به اخذ مجوز از سازمان منطقه آزاد ارس جهت فعالیت در این صنعت کرده است.

وی گفت: این شرکت که با نام جلفاکاران ارس در منطقه آزاد ارس به ثبت رسیده است در نظر دارد تا در فضایی به وسعت 18 هزار مترمربع و با اشتغالزایی بیش از 180 نفر در فاز اول اقدام به تولید انواع نخهای اکریلیک و پنبه و... نماید.

این شرکت در حال حاضر اقدام به ساخت سوله ها و تاسیسات زیربنایی خود کرده و امید است ظرف چند ماه آینده به بهره برداری کامل برسد.

شایان ذکر است باتوجه به قرارگیری منطقه آزاد ارس در همجواری کشورهای آذربایجان، ارمنستان و نخجوان و دسترسی آسان به کشورهای حوزه آسیای میانه و قفقاز و ترکیه مورد توجه سرمایه گذاران کشور ترکیه قرار گرفته و هم اکنون چندین شرکت ترک در زمینه تولید مبلمان شهری و اداری، لوازم و تجهیزات پارک، شمش مس و روی و ... در منطقه آزاد ارس فعالیت می کنند.

کد خبر 927892

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha