پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۲۵

85 درصد پرونده های طلاق در گلستان منجر به سازش می شود

85 درصد پرونده های طلاق در گلستان منجر به سازش می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری گلستان اعلام کرد: 85 درصد پرونده های طلاق استان گلستان منجر به سازش می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، احمد فاضلیان ظهر پنجشنبه در همایش علمی و کاربردی اطفال و آسیبهای اجتماعی در گرگان افزود: طلاق از جمله آسیبهای اجتماعی بوده و برای کاهش این پدیده تعامل مطلوبی بین متولیان امر وجود دارد.

وی اظهار داشت: تعامل خوبی بین این دستگاه و بهزیستی استان وجود دارد و تاکنون به موفقیتهای خوبی در این زمینه دست یافته ایم.

وی بهداشت عمومی و قضایی  را از مهمترین اهداف دستگاه قضایی بیان کرد و گفت: نقش بهزیستی برای دستیابی به این هدف کلیدی و محوری است.

فاضلیان بیان داشت: تاکنون در پیشگیری از جرم کارهای خوبی صورت گرفته که نشان از عزم جدی برای کاهش آسیبهای اجتماعی است.

رئیس کل دادگستری گلستان بیان داشت: سخن گفتن از کودک به دلیل نابالغی و فارغ بودن از پیچیدگیها آسان است ولی کودک سرشار از پاکی و خلوص بوده و باید دنیای کودک را شناخت.

وی عنوان کرد: تعلیم و تربیت نیروی انسانی کارآمد به یکی از اهداف استراتژیک تمامی جوامع خواهان پیشرفت مبدل شده است.

وی تاکید کرد: برای تربیت نیروی انسانی کارآمد باید از دوران طفولیت آغاز کرد و جوامعی که برای کودکان برنامه ریزی عالمانه داشته باشند، سریعتر پیشرفت می کنند.

فاضلیان خاطرنشان کرد: اگر تاریخ بشری را مطالعه کنیم، اطفال و کودکان در معرض سخت ترین جنایات قرار گرفته اند و برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اطفال باید برنامه ریزی شود.

کد خبر 928981

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha