پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۲۹

بهره برداری صدا و سیما از تولیدات جشنواره امام رضا(ع)

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل حوزه ریاست صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: از تولیدات جشنواره امام رضا(ع) جهت نمایش در شبکه های تلویزیونی و رادیویی بهره برداری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، اصغر جعفری ظهر شنبه با حضور در نشست مشترک مسئولان جشنواره امام رضا (ع) که با هدف استفاده از ظرفیت رسانه ملی تشکیل شد افزود: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در بخش تبلیغات از شبکه های داخلی و برون مرزی حمایت لازم را در خصوص اطلاع رسانی جشنواره به عمل می آورد.

مدیر کل حوزه ریاست صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: جشنواره تولیدات رادیو تلویزیونی رضوی به عنوان یک برنامه جهت ساز در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به منظور تولید برنامه های مختلف مانند فیلم، کارهای ترکیبی، گزارشی و خبر با موضوع فرهنگ رضوی با جدیت برگزار می شود.

وی از پخش مستقیم مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) و برنامه های قم ، شیراز با نامه ای از صدا و سیمای خبرداد وافزود: با مشخص شدن ویژه  برنامه های هفتمین جشنواره صدا و سیما آمادگی دارد تا با هماهنگی های لازم جهت انعکاس برنامه ها و بخصوص سخنرانی های مراجع عظام علمای اعلام و شخصیت های تراز اول کشور اقدام نماید.

جعفری از پخش تیزر جشنواره در شبکه های داخلی و برون مرزی خبرداد.

 

کد خبر 929777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha