پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ مرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۳۲

احداث 116 خانه عالم در خراسان جنوبی

احداث 116 خانه عالم در خراسان جنوبی

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بابیان اینکه در مجموع 116 باب خانه عالم در سطح استان وجود دارد، گفت: از این تعداد 46 باب خانه عالم تکمیل و 70 باب خانه عالم نیز در دست ساخت است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرحند، حجت ‌الاسلام محمدعلی سلم‌ آبادی پیش از ظهر یکشنبه در نشست معاونت فرهنگی سازمان افزود: همزمان با هفته دولت 17 باب خانه عالم در روستاهای استان به بهره‌ برداری می‌ رسد.

وی میزان اعتبار این خانه‌ های عالم را تا ابتدای سال جاری پنج میلیارد و 260 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: دو میلیارد و 950 میلیون ریال اعتبار نیز در سال جاری به‌منظور تکمیل ساخت خانه ‌های عالم اختصاص یافته است.

معاون فرهنگی تبلیغی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: بر اساس بررسی‌های به ‌عمل آمده 50 خانه عالم دیگر نیز در سطح استان مورد نیاز است که در صورت تأمین اعتبار و مشارکت مردمی در سال‌های آینده احداث خواهند شد.

حجت الاسلام سلم ‌آبادی هدف از ساخت خانه ‌های عالم را توسعه و تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در استان استقرار روحانی در روستاها و محرومیت‌ زدایی دینی و فرهنگی از سطح روستاها برشمرد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سربیشه نیز در این جلسه ساخت خانه‌ های عالم را یک صدقه جاریه عنوان و تأکید کرد: باید ساخت خانه‌های عالم تسریع یابد.

حجت ‌الاسلام مهدی عزیزی ساخت خانه‌ های عالم افزود: با انجام این کار خدا‌پسندانه، به‌ زودی زمینه استقرار روحانی در روستاها فراهم و شاهد رشد مسائل فرهنگی و دینی و اعتقادی در روستا خواهیم بود.

وی ساخت خانه ‌های عالم را یک حرکت مثبت در ترویج و تبلیغ دین مبین اسلام دانست و تصریح کرد: حضور روحانی در روستا روح معنویت را زنده نگه می‌ دارد و جوانان را به سمت و سوی مکتب اهل بیت(ع) سوق می ‌دهد.

کد خبر 930531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha