پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ تیر ۱۳۸۳، ۱۲:۲۷

مجري طرح جامع كاهش آلودگي هواي تهران در گفتگو با "مهر":

حضور كم رنگ ماموران در شب،عامل اصلي عدم كنترل كاميون هاي دودزاست

حضور كم رنگ ماموران در شب،عامل اصلي عدم كنترل كاميون هاي دودزاست

مجري طرح جامع كاهش آلودگي هواي تهران گفت: با توجه به شروع تردد كاميون ها و خودرو هاي سنگين در تهران از ساعت نه شب به بعد، حضور كم رنگ ماموران راهور در اين ساعات نسبت به روز و تاريكي شب امكان كنترل دقيق خودروهاي سنگين دودزا وجود ندارد.

مجيد شفيع پور در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اعلام اين مطلب افزود: كنترل دودزايي كاميون ها و به طور كلي متوقف كردن خودروهاي دودزا يا فاقد برگه معاينه فني با ماموران راهنمايي و رانندگي است ولي يك مشكل اساسي در اين زمينه نبود مراكز معاينه فني ويژه خودروهاي ديزلي است .

وي با اشاره به اينكه دودزايي و نقص فني برخي از خودروهاي سنگين و كاميون ها براي ماموران راهنمايي و رانندگي قابل شناسايي است ، تصريح كرد: دودزايي و نقص فني  برخي از خودروهاي ديزلي كه دود آبي رنگ - ناشي از روغن سوزي- دارند و در شب نيزقابل تشخيص و شناسايي است و ماموران راهور نيز با استناد به اين مساله مي توانند آنها را متوقف يا جريمه كنند.

مجري طرح جامع كاهش آلودگي هواي تهران اضافه كرد: دود سياه خروجي از اگزوز كاميون ها و ديگر خودروهاي ديزلي ناشي از عدم تنظيم سيستم سوخت نيز در شب محسوس بوده و براي ماموران امكان شناسايي وجود دارد.

وي اضافه كرد: ماموران راهنمايي و رانندگي در مورد كنترل بار ، نداشتن چراغ ، سرعت هاي غير مجاز و .. را در مورد كاميون ها و خودروهاي سنگين به شدت كنترل مي كند ولي در مورد نحوه برخورد ماموران با نقص فني و دودزايي آنها اطلاع چنداني ندارم.

شفيع پور در خاتمه اظهار داشت: ماموران معاينه فني خودروها براي كنترل و جريمه كردن ميني بوس ها و كاميون هايي مجاز به تردد در طول روز را كه از اگزوز آنها دود آبي رنگي خارج مي شود را به دليل نقص فني بدون نياز به مراكز معاينه فني جريمه و متوقف كنند.  

کد خبر 93113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha