پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۲۵

منوچهر آقانژاد:

هفت پالایشگاه جدید تا سال 94 در ایران راه اندازی می‌شود

هفت پالایشگاه جدید تا سال 94 در ایران راه اندازی می‌شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت توسعه صنایع پالایش نفت ایران گفت: تا سال 1394، هفت پالایشگاه جدید در کشور راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، منوچهر آقانژاد ظهر دوشنبه در دومین همایش تخصصی انرژی و حاشیه برگزاری دومین نمایشگاه انرژی اصفهان اظهار داشت:‌ در حال حاضر متوسط پیشرفت فیزیکی این پالایشگاه‌ها 20 تا 30 درصد است.

وی ادامه داد: ‌مجموعه این پروژه‌ها باعث می‌ شود تا مصرف نفت خام کشور از یک میلیون‌ و 600 بشکه در سال به سه میلیون و 200 بشکه افزایش یابد و در این صورت، ایران به کشور صادر کننده فرآورده‌های نفتی تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل سابق شرکت پالایش نفت اصفهان با اعلام اینکه 9 پالایشگاه موجود، با سرمایه‌گذاری هفت میلیارد یورو می‌ توانند به پالایشگاه‌های استاندارد مطابق یورو پنج تبدیل شوند، ادامه داد: در حال حاضر دو مشکل اساسی در زمینه انرژی کشور وجود دارد.

وی در ادامه به این مسشکلات اشاره کرد و اظهار داشت: با وجودی که ایران در اوپک به عنوان دومین تولید‌کننده نفت بشمار می‌رود اما وارد کننده انرژی است و دیگر اینکه کیفیت فرآورده‌ های نفتی تولیدی در شرایط حاضر، در راستای سیاستهای کاهش مصرف و صرفه‌ جویی نیست.

آقانژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اصل 44 قانون اساسی اظهار داشت: دولت تنها در 20 درصد از این پالایشگاه‌ها سهام خواهد داشت و دیگر سرمایه‌گذاران و سهام‌داران در این مورد بخش خصوصی در داخل و خارج هستند.

کد خبر 931284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha