پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۱ مرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۰۵

عملیات ساخت هفت بیمارستان خصوصی در مازندران آغاز شد

عملیات ساخت هفت بیمارستان خصوصی در مازندران آغاز شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از آغاز ساخت هفت بیمارستان خصوصی در استان با مشارکت دولت خبر داد.

دکتر حمید محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری اظهار داشت: این بیمارستان ها با مشارکت بخش خصوصی و از محل اعطای تسهیلات زودبازده به متقاضیان احداث، ساخته می شود.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان بیمارستان های خصوصی استان تاکنون بین یک تا 10 میلیارد تومان از دولت تسهیلات زودبازده دریافت کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با اشاره به اینکه اکنون در بحث هماهنگی بهداشت و درمان استان در سطح کلان با مشکلات عدیده ای روبرو هستیم، تصریح کرد: ارائه خدمات درمانی در سطح شهرستان ها هنوز مشکل اساسی استان است.

محمد جعفری با بیان اینکه بخش قابل توجهی از سوددهی درمانی عاید بیمارستان های بخش خصوصی می شود، تصریح کرد: سهم درآمد بیمارستانهای دولتی به واسطه عوارض و مالیات پرداختی به مراتب کمتر از بیمارستان های خصوصی است.

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه بیمارستان های دولتی بخش سلامت توسط متولیان این بخش در حال تضعیف شدن است، گفت: دولت قصد دارد با واگذاری امورات بهداشتی درمانی و ساخت بیمارستانهای کشور توسط بخش خصوصی به دنبال سیاست گذاری و نظارت باشد.

وی با بیان اینکه تقویت کلینیک های تخصصی در شهرستان های مازندران ماموریت اساسی امسال دانشگاه در موضوع تصدی گری است، خاطرنشان کرد: با اخذ مجوز ایجاد تخت های وی آی پی در استان تا پایان امسال 10 تا 20 درصد تخت های بیمارستانی به صورت vip قابل ارائه خواهد بود.

محمد جعفری با اشاره به اینکه ساماندهی پزشک خانواده اولویت بعدی دانشگاه در سال جاری است، تصریح کرد: هنوز بسیاری از پزشکان خانواده استان از سال قبل از دانشگاه طلب دارند که در صدد ساماندهی این پزشکان برای رفع مشکلات حقوقی آنان هستیم.

وی با تاکید بر توجه بیشتر پزشکان استان به موضوع تحقیقات در عین حال از آنان خواست رعایت اخلاق پزشکی را در جامعه پزشکی تقویت کنند.

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دلالی در حرفه پزشکی مفهومی ندارد، اظهار داشت: پزشکان جامعه با رعایت اصول اخلاقی جایگاه خود را در عرصه پزشکی از دست ندهند.

کد خبر 933430

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha