پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۲۱

حسینی درجمع خبرنگاران پارلمان:

تنوع بخشی فعالیت های فرهنگی و حمایت ازمطبوعات در اولویت طراحی ها

تنوع بخشی فعالیت های فرهنگی و حمایت ازمطبوعات در اولویت طراحی ها

گزینه پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنوع بخشی به فعالیت‌های فرهنگی و حمایت از مطبوعات را از مهمترین برنامه های خود برشمرد و اعلام کرد که در باره تنها ابهام نمایندگان مجلس مبنی بر سابقه فعالیت فرهنگی خود به آنان توضیح داده است .

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید محمد حسینی گزینه پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از ظهر امروز یکشنبه در حاشیه جلسه علنی مجلس در جمع خبرنگاران اظهار داشت : بنده برنامه های اصلی خود را برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز سه شنبه این هفته در کمیسیون فرهنگی مجلس ارائه خواهم کرد اما امروز نیز برای پاسخ به سئوالات برخی نمایندگان به مجلس آمده بودم.

وی افزود: برنامه های من برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های مختلف تدوین شده و کار کارشناسی درباره آن صورت گرفته است ، البته برای تدوین این برنامه ها نشستی هم با اهالی فرهنگی و هنر صورت گرفته است.

وی درباره پیش بینی خود از اینکه رای اعتماد نمایندگان را کسب خواهد کرد یا خیر، اظهار داشت: من در گذشته نماینده مجلس بودم و ارتباط مناسبی نیز با نمایندگان مجلس دارم ، البته نمی توان پیش بینی کرد که نمایندگان رای اعتماد خواهند داد یا خیر.

حسینی ادامه داد: برخی نمایندگان ابهاماتی درباره اینکه بنده از وزارت علوم به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده ام دارند که توضیحاتی در این باره داده ام و سابقه فرهنگی خود را در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، صدا و سیما و معاونت بین الملل وزارت ارشاد در زمانی که این معاونت وجود داشت، ارائه کرده ام.

گزینه پیشنهادی وزارت ارشاد با بیان اینکه تنها ابهام نمایندگان درباره بنده سابقه کار فرهنگی ام است، گفت: اگر با وزیران فرهنگ و ارشاد گذشته مقایسه ای صورت گیرد می بینیم که آنها به واسطه کار فرهنگیشان مسئولیت وزارت فرهنگ را بر عهده نگرفته اند بلکه به دلیل همسویی فکریشان توانسته اند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باشند.

حسینی درباره اهم برنامه های خود در وزارت ارشاد نیز گفت: تنوع بخشی به فعالیت های فرهنگی، حمایت از نشریات، سینما، تئاتر و مطبوعات از جمله برنامه هایی است که بنده درباره آن طرح ریزی کرده ام و معتقدم باید به سرعت بیشتری به کار خود ادامه دهد.

کد خبر 934427

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha