پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۷:۴۱

زیباری تاکید کرد:

ضرورت برگزاری نشست فوری کشورهای همسایه عراق

ضرورت برگزاری نشست فوری کشورهای همسایه عراق

وزیر امور خارجه عراق در پی انفجارهای تروریستی هولناک اخیر در بغداد و برخی مناطق این کشور، خواستار برگزاری نشست فوری وزیران امور خارجه کشورهای همسایه عراق شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو عراقی نوا، "هوشیار زیباری" در تماس تلفنی با منوچهر متکی همتای ایرانی خود، این درخواست را مطرح کرد.

منابع آگاه عراقی اعلام کردند وزیران امور خارجه ایران و عراق در این تماس تلفنی، روابط دوجانبه و اوضاع عراق را پس از انفجارهای تروریستی اخیر مورد بحث و تبادل نظر دادند.

به گفته این منابع، زیباری و متکی در این تماس تلفنی همچنین، موضوع برگزاری نشست فوق العاده وزیران امور خارجه کشورهای همسایه عراق را بررسی کردند.

این منابع افزودند وزیر امور خارجه ایران در این تماس تلفنی، اقدامات تروریستی اخیر در عراق را به شدت محکوم کرد.

خاطر نشان می شود بغداد پایتخت عراق روز چهارشنبه 28 مرداد شاهد چند انفجار خونین در نزدیکی وزارتخانه های دارایی و امور خارجه در منطقه دیپلماتیک الخضراء بود که در نتیجه این انفجارها 95 نفر کشته و هزار و 203 نفر زخمی شدند، تنها ساعاتی پس از این حملات تروریستی، استان بابل نیز شاهد پنج انفجار پیاپی بود که بر اثر آن 30 نفر کشته و 400 نفر دیگر زخمی شدند.

کد خبر 934706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha