به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فتح الله نوری صبح دوشنبه در نشست با مسئولان تعاون استان در گرگان افزود: اکنون که در حلقه تعاونی قرار داریم باید در کارها، آینده نگری، سیاستگذاری و آسیب شناسی را مدنظر قرار دهیم زیرا اقتصاد بر پایه تدبیر و به خصوص اقتصاد انتفاعی استوار است.
وی اظهار داشت: تعاونی ها با ایجاد همگرایی و همدلی در جهت افزایش تولید ناخالص ملی، رشد سرانه ملی و ایجاد انتفاع برای اعضا خود تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: با نگرشی که در نظام مقدس اسلامی به تعاونی ها وجود دارد در شرایطی که در کشور و استان ایجاد شده شرکت تعاونی تلاش کنند تا حوزه مدیریتی خود را توسعه داده و فرصت بیشتری برای اعضای خود ایجاد کنند.
به گفته نوری، ما باید فرهنگ تعاونی را در جامعه اطمینان بخش کنیم تا حوزه تعاونی ها گسترش پیدا کرده و سهم برای تعاون از اقتصاد تحقق یابد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار گلستان تأکید کرد: برای جلوگیری از انباشت سرمایه و تکاثر ثروت باید مدیریت مشارکتی و تعاونی ها در جامعه نهادینه شود.
وی خاطرنشان کرد: باید فعالیت اجتماعی، فعالیت مشارکتی و فعالیت تعاونی را در عرصه اقتصاد و عرصه های اقتصادی اجتماعی به گونه ای شکل داده شود تا سهم بری پیش بینی شده بخش تعاون در اقتصاد برنامه چهارم توسعه تحقق یابد.
وی افزود: تعاونی ها باید با مدیریت منابع انسانی و بهره گیری از قدرت سرمایه باید ف صتهای جدید اقتصادی در جامعه ایجاد کنند و باید تلاش کنیم تا در هفته تعاون در ترویج فرهنگ تعاون توفیق داشته باشیم.
هشت هزار شرکت تعاونی در گلستان ثبت شده است.
نظر شما