حجت الاسلام سید رضا اکرمی در گفتگو با خبرنگارمهر ، درباره جلسه اخیر جامعه روحانیت مبارز و مباحث مورد بررسی در آن گفت : در این جلسه مقرر شد که جامعه بیانیه ای را در خصوص حلول ماه مبارک رمضان و اینکه در این ماه مردم و سیاسیون به وحدت و صمیمیت روی آورند و از اختلافات دوری کنند، صادر کند.
اکرمی در پاسخ به این سئوال که آیا مطابق با اخبار منتشر شده در برخی رسانه ها در این جلسه حمایت از آیت الله هاشمی رفسنجانی عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز در برابر هجمه ها ، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است ، گفت : در این جلسه به هیچ عنوان صحبت از شخص خاصی و صدور بیانیه در دفاع وی مطرح نشد .
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از این گفتگو با اعلام اینکه امروز کمیسیون فرهنگی اولین جلسه خود را با برخی از وزیران پیشنهادی برگزار می کند، اظهار داشت: امروز حسینی گزینه وزارت ارشاد ، کشاورز گزینه وزارت آموزش وپرورش ، دانشجو گزینه وزارت علوم و وحید دستجردی گزینه وزارت بهداشت ودرمان به کمیسیون فرهنگی مجلس خواهند آمد تا در خصوص برنامه هایشان بحث وتبادل نظر شود.
نظر شما