پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ شهریور ۱۳۸۸، ۱۶:۰۴

امینی:

اجرای 139 پروژه تخریب و بازسازی مدارس فرسوده در همدان

اجرای 139 پروژه تخریب و بازسازی مدارس فرسوده در همدان

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نوسازی مدارس استان همدان گفت: 139پروژه با هزار و 405 کلاس درس در قالب طرح تخریب و بازسازى مدارس فرسوده در استان اجرا شده است.

ابراهیم امینی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان عنوان کرد: از کل اعتبار دریافتی و پیش بینی شده، برای تخریب، بازسازی و نوسازی مدارس فرسوده استان،510 میلیارد ریال تا کنون برای 139 پروژه اختصاص داده شده است که در حال حاضر پیشرفت فیزیکی پروژه های در دست اقدام ، 67 درصد بوده است.

وی افزود: در سال جاری اعتبار پیش بینی شده برای تخریب و بازسازی مدارس استان، افزون بر 180 میلیارد ریال است.

امینی خاطر نشان کرد: هدف اصلی از اجرای طر ح ها در مدارس فرسوده استان، آماده سازی و استحکام زیر بنای مراکز آموزشی و فراهم کردن فضای مناسب آموزشی و فرهنگی برای دانش آموزان در سال تحصیلی جدید است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس استان همدان در پایان، با گرامیداشت هفته دولت، از بهره برداری هشت پروژه نوسازی مدارس خبر داد و یادآورشد: اعتبار این پروژه ها 26میلیارد و 959 میلیون ریال شده است.

کد خبر 936356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha