به گزارش خبرگزاري "مهر" در بيانيه واحد سياسي جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در جمع مردم همدان مبني بر اينكه هرگونه تجاوز به ايران اسلامي با پاسخ قاطع ، سريع ، عبرت انگيز و سراسري ملت ايران مواجه خواهد شد و منافع متجاوزان در هر نقطه جهان كه باشد در معرض خطر قرار خواهد گرفت آمده است: جمهوري اسلامي ايران بناي جنگ و درگيري با هيچ كشوري ندارد و قصد دارد به سازندگي كشور بپردازد اما ملت ايران هرگز تسليم زورگويي هاي بيگانگان نمي شود و آمادگي دفاع همه جانبه از كشور خود و دستاوردهاي انقلاب اسلامي را دارد.
در اين بيانيه همچنين با اشاره به جنگ رواني آمريكا و هم پيمانان او در خصوص فعاليتهاي صلح آميز هسته اي جمهوري اسلامي ايران يادآور شده است : جمهوري اسلامي ايران هرگز در صدد دستيابي به سلاح هسته اي نيست چرا كه بر مبناي اعتقادي استفاده از اينگونه سلاحها را مجاز نمي داند ولي استفاده صلح آميز از فن آوري هسته اي حق ملت ايران است و هيچكس نمي تواند ملت ايران را از اين حق محروم كند.
اين بيانيه مي افزايد: همكاري جمهوري اسلامي ايران با آژانس بين المللي انرژي هسته اي در چارچوب مقررات بين المللي ادامه خواهد يافت ولي ايران تحميل هاي خارجي از مقررات بين المللي را نخواهد پذيرفت.
واحد سياسي جامعه اسلامي مهندسين همچنين با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي در اجتماعي پرشور جوانان همداني و تاكيد ايشان بر جبران عقب ماندگي 200 ساله كشور تاكيد كرده است : ما علم را از هر كجاي دنيا كه باشد فرا مي گيريم ولي مقلد ديگران نمي شويم.
در اين بيانيه آمده است : فرمايشات رهبر معظم انقلاب اسلامي مبني بر لزوم و جبران عقب ماندگي 200 ساله و دستيابي به قله هاي علم و پيشرفت به اين معنا نيست كه از منافع ملي و آزادي هاي سياسي و اجتماعي چشم پوشي كنيم ، ملت ايران از منافع ملي خود دفاع مي كند همچنانكه اين واقعيت را در دوران هشت سال دفاع مقدس به اثبات رسانده است.
واحد سياسي جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري بر سخن گفتن رو در روي مسوولان با جوانان يادآور شده است : رابطه مقام معظم رهبري به نسل جوان همانند رابطه اي است كه حضرت امام راحل با جوانان داشتند كه با هويت بخشيدن به نسل جوان يك انقلاب بزرگ اسلامي را بوجود آوردند و امروز رهبر معظم انقلاب اسلامي با ادبيات پرنشاط با جوانان ارتباط برقرار مي كنند.
اين بيانيه مي افزايد: اسلام مسلمانان را به فراگيري علم و دانش فرا مي خواند در حالي كه اروپا، با الهام از ايران در زمينه هاي علمي پيشرفت كرده است بايد به توانايي هاي جوانان ايراني در عرصه هاي علمي بيش از پيش بها داده شود تا ايران به شكوفايي علمي دست يابد. بايد از انرژي ، شادابي و نوآوري نسل جوان استفاده كنيم.
جامعه اسلامي مهندسين با اعلام اين مطلب كه بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي در جامعه انسجام ايجاد مي كند تاكيد كرده است: دانشگاهها، حوزه هاي علميه و رسانه هاي ما بايد با كاربردي كردن بيانات مقام معظم رهبري الگوهاي رفتاري به جامعه بدهند به گونه اي كه هنگام ايجاد تحول ، انسجام جامعه از دست نرود و جامعه دچار هرج و مرج نگردد.
در اين بيانيه همچنين با تشكر از استقبال پرشور و بي سابقه مردم همدان از مقام معظم رهبري آمده است: استقبال پرشور و صميمي و بي سابقه مردم همدان از رهبر معظم انقلاب يك بار ديگر حماسه حضور مردم در صحنه هاي انقلاب را به نمايش گذاشت كه بيانگر ارتباط معنوي مردم با رهبري است.
جامعه اسلامي مهندسين در خصوص حمله احتمالي آمريكا و رژيم صهيونيستي به تاسيسات هسته اي ايران يادآور شده است : آمريكا اكنون در عراق و افغانستان گرفتار شده و نتوانسته است به اهداف خود دست يابد و مساله فلسطين نيز به عنوان يك موضوع لاينحل باقي مانده است بنابراين شرايط آمريكا و اسراييل براي حمله به ايران بسيار سخت و دشوار است و موضوع حمله به ايران صرفا يك جنگ رواني و تبليغاتي است.
در اين بيانيه آمده است: آمريكا از نظر اقتصادي و نه از نظرنظامي توانايي برقرار نظم نوين مورد نظر خود را در جهان ندارد.
بيانيه واحد سياسي جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به پنجمين سالگرد حوادث 18 تير سال 78 عنوان مي كند: جريان آشوبگر با حمايت هاي بيگانگان با ايجاد آشوبهاي خياباني قصد براندازي نظام را داشتند كه با حضور با صلابت مردم در صحنه در 23 تير فتنه بيگانگان و عوامل داخلي آنها ناكام ماند و حماسه ديگر در تاريخ ايران ثبت شد. بايد با عبرت گرفتن ازچنين حوادثي اجازه توطئه مجدد به دشمنان خارجي و عوامل داخلي آنها را نداريم.
در اين بيانيه همچنان با اشاره به حضور نظامي اشغالگران آمريكايي در عراق تاكيد شده است : حضور اشغالگران در عراق امنيت منطقه را بر هم زده است و اشغالگران بايد با خروج از عراق اجازه دهند مردم اين كشور خود نسبت به سرنوشت شان تصميم بگيرند.
جامعه اسلامي مهندسين ضمن محكوم كردن جنايات رژيم صهيونيستي در سرزمين هاي اشغال شده تصريح كرده است : منشاء بحران خاورميانه وجود رژيم نامشروع صهيونيستي است، اين رژيم سفاك در صورتي كه با واكنش جدي مسلمانان مواجه نشود به ديگر كشورهاي اسلامي نيز تجاوز خواهد كرد.
نظر شما