پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۲۲

فاطمی :

ارائه ایران کد برای صدور پروانه صنعتی و گواهی استاندارد اجباری می شود

ارائه ایران کد برای صدور پروانه صنعتی و گواهی استاندارد اجباری می شود

رئیس ستاد تحول وزارت صنایع و معادن از برنامه الزامی شدن ارائه ایران کد برای صدور پروانه بهره برداری صنعتی و گواهی استاندارد خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رضا فاطمی درباره چگونگی اجرای نظام ملی طبقه بندی و خدمات شناسه کالا و خدمات ایران در صنعت و معدن کشور گفت: وزارت صنایع و معادن هماهنگی هایی با مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات برای اجرای این نظام در بخش صنعت و معدن کشور انجام داده است.

وی از ابلاغ بخشنامه هایی از سوی وزیر صنایع و معادن خبر داد که براساس آن، تمام سازمانهای صنایع و معادن استانها و سایرزیرمجموعه های این وزارتخانه موظف شده اند تا با وزارت بازرگانی در راستای اجرای ایران کد در کشور همکاری کنند.

وی با بیان اینکه واحدهای صنعتی به صورت تدریجی به سامانه ملی ایران کد می پیوندند، تصریح کرد :هم اکنون وزارت صنایع و معادن در هر استان یک نماینده پیگیری بحث اجرای ایران کد در واحدهای صنعتی استانها انتخاب کرده است که این نمایندگان با این ستاد تحول صنایع و معادن در ارتباط هستند، ضمن اینکه این ستاد نیز با مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات دائما در ارتباط است.

فاطمی از برگزاری همایشهایی برای آشنایی واحدهای صنعتی در 7 استان کشور با موضوع ایران کد خبر داد و گفت: نتایج برگزاری این همایشها امیدوار کننده بوده است.

رئیس کارگروه تحول صنایع و معادن کشور همچنین از پیگیری اجرای ایران کد در درون وزارت صنایع و معادن خبر داد و اعلام کرد: ارائه ایران کد برای صدور پروانه های بهره برداری صنعتی اجباری خواهد شد.

فاطمی همچنین خبر داد سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران نیز در برنامه دارد که برای صدور گواهی استاندارد، ارائه ایران کد را الزامی کند.

وی خاطرنشان ساخت: این کار هم اکنون در حال انجام است و بخشی از این برنامه به صورت آزمایشی نیز اجرایی شده است.
به گفته وی، هزینه های نامشهود تولید با پیاده سازی ایران کد کاهش می یابد.

فاطمی در پایان با اشاره به تاثیرات مثبت اجرای ایران کد بر بخشهای مختلف اقتصادی کشور، گفت: اجرای این طرح موجبات ایجاد یک بانک اطلاعاتی قوی را در کشور فراهم می کند.

کد خبر 937605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha