پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۰۶

یک مسئول سازمان استاندارد:

گسترش مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی جایگاه سازمان استاندارد را ارتقا می دهد

کرج - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی و تدوین استاندارد سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: گسترش مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی از سوی این سازمان جایگاه منطقه ای و بین المللی آن را ارتقا می بخشد.

مرتضی امامی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: توسعه و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی از نیازهای کشور است و باید همه تلاش خود را در جهت تحقق این امر به کار گیریم.

وی با تاکید بر ارتقای نظام استانداردسازی در کشور بیان کرد: در برنامه پنجم توسعه مبحث استاندارد و کیفیت به صورت مستقل دیده شده است که این امر در ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای سازمان استاندارد تاثیر فروانی دارد.

امامی خاطرنشان کرد: سازمان بین المللی استاندارد 157 عضو دارد که ایران به عنوان یکی از اعضای اصلی آن در تدوین استانداردهای بین المللی همکاری دارد.

این مسئول عنوان کرد: به منظور ساماندهی مشارکت کارشناسان و صاحبنظران گروه‌‌های ذینفع و ذیربط جمهوری اسلامی ایران در فعالیتهای کمیته فنی فناوری اطلاعات سازمان ایزو و نیز توسعه استاندارد ها در زمینه IT، نشست موسس کمیته در سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران برگزار شده است.

معاون برنامه ریزی و تدوین استاندارد حضور در محافل علمی، ارتقای سطح علمی کارشناسان، حضور در جلسات بین المللی، ارائه پیشنهادات ملی و نیز حضور موفق در بازارهای بین المللی را از مهمترین فواید تشکیل کمیته های متناظر دانست.

امامی با بیان اینکه نزدیک به 18 هزار استاندارد بین المللی در ایزو تدوین شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد دو هزار و 254استاندارد مربوط به حوزه IT است.

وی یادآور شد: تنها 208 استاندارد مربوط به رایانه و فن آوری اطلاعات در کشور تدوین شده است که باید افزایش یابد.

کد خبر 937734

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha