پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۶:۱۰

57 واحد چاپ و تکثیر گرگان و آق قلا پروانه کسب ندارند

57 واحد چاپ و تکثیر گرگان و آق قلا پروانه کسب ندارند

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس اتحادیه چاپ و تکثیر گرگان و آق قلا گفت: 57 واحد چاپ و تکثیر بدون پروانه در این شهرستانها وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، لیلا یساقی بعداز ظهر شنبه در نشست این اتحادیه در گرگان افزود: در سال گذشته 13 واحد بدون پروانه در این مناطق پلمپ شدند.

وی اظهار داشت: 147 واحد صنفی چاپ و تکثیر در منطقه دارای پروانه بوده که از این تعداد 47 واحد دارای پروانه قطعی هستند.

وی خاطرنشان کرد: عدم حمایت دولت از اصناف از جمله مهمترین مشکلات بوده و باید در این زمینه حمایتها و پیگیری لازم صورت گیرد.

به گفته یساقی، اتحادیه چاپ و تکثیر حدود پنج سال نرخ مصوب نداشت که عدم نصب نرخ نامه و نداشتن آگاهی از جمله مشکلات بود که فاکتور برای مشتری صادر نمی شد.

رئیس اتحادیه چاپ و تکثیر شهرستانهای گرگان و آق قلا افزود: نبود تعامل کمیسیون نظارت و شورای اصناف کشور با اتحادیه های از جمله مشکلات بوده و باید این تعامل دوطرفه باشد.

وی یادآور شد: سه مورد از چاپخانه های گرگان فرسوده بوده و نیاز به نوسازی دارد که اجرای این طرح در دست برنامه است.

وی عنوان کرد: اتحادیه چاپ و اصناف از جمله اتحادیه های جوان و نوپایی است که نیازمند شناسایی و معرفی بیشتر است.

کد خبر 937999

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha