پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۵۷

در هفته دولت؛

هشت طرح توسعه برق رسانی روستایی در گلستان اجرا شد

هشت طرح توسعه برق رسانی روستایی در گلستان اجرا شد

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان گفت: هشت طرح توسعه برق رسانی روستایی همزمان با هفته دولت در استان اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، کرم رضایی صبح یکشنبه در حاشیه اجرای طرحهای دولت در گرگان به خبرنگار مهر افزود: توسعه برق رسانی روستایی از پروژه های مهم عمرانی شرکت توزیع نیروی برق استان در هفته دولت است که در سطح هشت روستا با احداث 14.4 کیلومتر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف و نصب 10 ترانسفورماتور هوایی با اعتباری معادل دو میلیارد و 824 میلیون ریال به انجام رسیده و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: اصلاح شبکه های توزیع در 20 روستای استان از دیگر طرحهاست که با احداث 17.2 کیلومتر شبکه فشار متوسط، 28 کیلومتر شبکه فشار ضعیف و نصب 17 ترانسفورماتور هوایی و با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد و 568 میلیون ریال اجرا شد.

وی خاطرنشان کرد: تامین برق چاه های آب کشاورزی در سطح 27 روستا از دیگر طرحهای این شرکت در هفته دولت سال جاری است.

به گفته رضایی برای اجرای این طرح پنج میلیارد و 497 میلیون ریال هزینه شد و 39.3 کیلومتر شبکه فشار متوسط در آن اجرا شده است.

330 هزار مشترک برق تحت پوشش شرکت برق گلستان قرار دارد.

کد خبر 938263

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha