پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۳۵

بهره برداری از 48 پروژه نوسازی مدارس کرج با اعتبار 180 میلیارد ریال

بهره برداری از 48 پروژه نوسازی مدارس کرج با اعتبار 180 میلیارد ریال

استان تهران - خبرگزاری مهر: رئیس دفتر نوسازی مدارس شهرستان کرج گفت: 48 پروژه آموزشی، پرورشی، تربیتی و ورزشی با اعتبار 180 میلیارد ریال همزمان با دآغاز سال تحصیلی جدید در کرج به بهره برداری می رسد.

خلیل خزایی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: 48 پروژه آموزشی، پرورشی، تربیتی و ورزشی با اعتبار 180 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، استانی، خیری و تبصره 18 مهرماه سال جاری به بهره برداری می رسد.

وی افزود: از این تعداد پروژه 15 مدرسه شامل 250 کلاس، 120 اتاق با زیربنای حدود 31 هزار متر مربع با اعتبار 140 میلیارد ریال، 16 باب نمازخانه و سالن اجتماعات با زیربنای دو هزار و 537متر مربع و اعتبار حدود 10 میلیارد ریال به بهره برداری می رسند.

این مسئول، مقاوم سازی 9 ساختمان مدرسه با اعتبار حدود 20 میلیارد ریال و زیربنای 17 هزار متر مربع، هشت باب سالن ورزشی و سروریس بهداشتی و ... را نیز با اعتبار10 میلیارد ریال از پروژه های آماده بهره برداری خواند.

خزایی بیان داشت: همچنین از محل اعتبارات استانی تعداد هفت پروژه جدید شامل شش پروژه آموزشی و یک باب استخر سرپوشیده با زیربنای 15 هزار مترمربع و تعداد 77 کلاس، 45 اتاق - سالن و نمازخانه با اعتبار 18 میلیون و 900 میلیون ریال در دست اجراست.

وی ادامه داد: بهسازی 25 هنرستان با اعتبار دو هزار و 500 میلیون ریال وتعمیرات اساسی پنج باب مدرسه استثنایی با اعتبار سه هزار میلیون ریال، 76 مدرسه با اعتبار شش هزار و 500 میلیون ریال و چهار کانون پرورشی با اعتبار 700 میلیون ریال اعتبار از دیگر پروژه های نوسازی مدارس کرج است که در مهرماه جاری به بهره برداری می رسد.

کد خبر 938551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha