سید جواد زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: علی ذبیحی از زمانی که به سمت مدیر عاملی سازمان تامین اجتماعی منصوب شده حتی یکبار هم در کمیسیون اجتماعی مجلس حاضر نشده است و باید گفت به احتمال فراوان وی آشنایتی با مفهوم تعامل ندارد.
علی ذبیحی در اسفند ماه سال گذشته به سمت مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی منصوب شد و اکنون نیز به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو به مجلس معرفی شده است.
این نماینده مجلس در ادامه گفتگو با مهر تصریح کرد: اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس انتظار داشتند علی ذبیحی نیز همچون مدیران پیشین سازمان تامین اجتماعی در کمیسیون حاضر و درباره اقدامات انجام شده در سازمان تامین اجتماعی گزارشاتی را ارائه کند که متاسفانه ایشان هرگز نمایندگان را به رسمیت نشناخت.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان به مزاح به خبرنگار مهر گفت : تا کنون چهره علی ذبیحی را ندیده ایم و بنابراین اگر عکسی دارید در اختیارمان گذارید تا با چهره این شخصیت آشنا شویم.
نظر شما