به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، امیر قلعه نوعی شامگاه دوشنبه در ورزشگاه اختصاصی فولاد خوزستان در اهواز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی با فولاد دو نیمه کاملا متفاوت داشت. در نیمه اول بازی سرد و کسل کننده ای را شاهد بودیم ولی در نیمه دوم با شناختی که از فولاد به دست آوردیم بر بازی مسلط شدیم و 45 دقیقه دوم را کاملا در اختیار گرفتیم.
وی با انتقاد شدید از فدراسیون فوتبال و تیم ملی عنوان کرد: از ساعت 8 شب روز قبل از بازی، بازیکنانی که به تیم ملی دعوت شده بودند در اختیار باشگاه قرار نگرفته بودند که این موضوع اصلا منطقی به نظر نمی رسد.
قلعه نوعی افزود: اگر این رویه ادامه داشته باشد و مصالح باشگاه فولاد مبارکه رعایت نشود نامه ای به فدراسیون فوتبال ارسال کرده و اعلام می کنیم که دیگر قادر به همکاری با فدراسیون فوتبال در این خصوص نیستیم. برای مثال در این بازی احسان حاج صفی که یکی از بازیکنان تاثیرگذار تیم ماست به علت همراهی تیم ملی در بازی با ازبکستان به هیچ وجه کیفیت گذشته را نداشت و نتوانست در این دیدار برای ما موثر باشد.
سرمربی تیم فولاد مبارکه ادامه داد: بازی های تدارکاتی تیم ملی باید هدف و فلسفه داشته باشد و تعامل با باشگاه ها در آن منظور شود. چه لزومی داشت حریف تدارکاتی تیم ملی بحرین در شرایط حساس لیگ برتر شویم و این تیم را آماده دیدار با عربستان کنیم در عین حال بازی با ازبکستان منطقی بود زیرا این بازی در روز فیفا بود.
سعیدلو، فوتبال را به اهلش بسپارد
قلعه نوعی در خصوص ریاست چهارساله علی آبادی در سازمان تربیت بدنی و جانشین شدن سعید لو به جای وی گفت: حالا که علی آبادی از ورزش رفته جا دارد از زحمات وی تشکر کنم و نباید در ورزش ایران باب شود که افراد تا موقعی که مسئولیت دارند مورد تعریف و تجمید قرار بگیرند و هنگامی که رفتند از آنها انتقاد کنیم.
وی اضافه کرد: از سعیدلو رئیس جدید سازمان تربیت بدنی انتظار دارم فوتبال را به اهلش بسپارد، متاسفانه فضای سیاسی بر فوتبال حاکم است و افراد سیاسی که با هدف خدمت وارد فوتبال می شوند خیلی زود غرق در فضای فوتبال می شوند و نمی توانند از توانایی های خود استفاده کنند.
قلعه نوعی با انتقاد از کمک داور دوم بازی در خصوص اعلام نکردن آفساید در موقعیتی که سجاد فیض اللهی مهاجم فولاد با دروازبان سپاهان تک به تک شد، گفت: رئیس کمیته داوران به این موضوع توجه داشته باشد که در این فصل چند موقعیت حیاتی به ضرر فولاد مبارکه گرفته شد.
بازی دو تیم فولاد خوزستان و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان شامگاه دوشنبه در اهواز با نتیجه بدون گل به پایان رسید.
نظر شما