پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۰۶

عدم انسجام در برنامه های قرآنی از آفتهای مهم توسعه این بخش است

عدم انسجام در برنامه های قرآنی از آفتهای مهم توسعه این بخش است

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان عدم انسجام و اتحاد را یکی از آفت هایی عنوان کرد که برنامه های قرآنی را از رسیدن به اهداف اصلی خود دور می کند .

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام علی دشتکی صبح سه شنبه  در جلسه ستاد امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: در صورت عدم هماهنگی در برنامه های قرآنی شاهد کاهش تأثیر گذاری قرآن بر جامعه خواهیم بود . 

وی با بیان اینکه تعمیق و توسعه امور قرآنی یکی از محورهای چشم انداز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عنوان شده گفت : توجه به زیر ساخت های علوم قرآنی چه از جهت نرم افزاری و چه از لحاظ سخت افزاری در دستور کار دارالقرآن الکریم زنجان قرار دارد .

 مدیر کل تبلیغات استان زنجان با اشاره به اینکه طبق دستور مقام معظم رهبری تأکید ویژه ای به نیروهای قرآنی و توسعه مراکز قرآنی شده اظهار داشت : در طرح جدید توسعه معارف قرآنی بحث بومی سازی جزو اولویت برنامه های ماست

حجت الاسلام دشتکی افزود : اولین سازمان تبلیغات اسلامی در کشور هستیم که برنامه هایی متفاوت تر از سایر استانها اجرا می کنیم و برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی زنجان بر اساس نیازهای مخاطب در استان تهیه و اجرا می گردد .

وی با اشاره به اینکه هرجا کارهای اجرایی به دولت سپرده شده شاهد کاهش تأثیر گذاری آن بوده ایم اظهار داشت : در طرح جدید تمام برنامه های اجرایی علوم قرآنی به مراکز و مؤسسات مردمی سپرده می شود و تنها کار نظارت ، هدایت و پشتیبانی بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی است .

مدیرکل تبلیغات استان زنجان اهداف طرح جدید قرآنی را تقویت برنامه های استانی عنوان کرد و گفت: یکی از مشکلات علوم قرآنی عدم برنامه ریزی است و باید برنامه های جامعی در حوزه آموزش ، پژوهش های قرآنی و مفاهیم آن تهیه گردد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یادآور شد: پژوهش های قرآنی باید در اختیار مردم قرار داده شود.

حجت الاسلام دشتکی خاطر نشان کرد: در چند سال آینده استان زنجان باید در حوزه علوم قرآنی الگو برای سایر استانهای کشور باشد .

وی با بیان اینکه استان زنجان در بخشهای مختلف از جمله تولید محصولات فرهنگی پیشتاز در کشور است، یادآور شد: یکی از اهداف انقلاب اسلامی پیاده شدن قرآن در جامعه بوده و باید شورای قرآنی در استان زنجان تشکیل شود تا این شورا مطالبات خود را از مسئولان استان به طور جدی پیگیری نماید.

مدیر کل تبلیغات استان زنجان ادامه داد: در طرح جدید همه مراکز و مؤسسات قرآنی استان بر محوریت دارالقرآن الکریم زنجان اجرا برنامه خواهند کرد و انتظار می رود همه دستگاههای استان نیز برنامه های خود را با دارالقرآن الکریم زنجان هماهنگ نمایند.

حجت الاسلام دشتکی گفت: در طرح جدید از تمام نظرات و سلایق قرآنی در پیشبرد برنامه ها استفاده خواهد شد و تلاش می شود از حداکثر ظرفیت مؤسسه دارالقرآن الکریم در جهت اجرای برنامه های قرآنی استفاده شود.

وی افزود: در حال حاضر 50 مرکز قرآنی در سطح استان زنجان مشغول به فعالیت هستند و اتحادیه موسسات و مراکز قرآنی مردمی در استان ماهیت اجرایی ندارد.

وی یکی از عوامل توسعه قرآن را ایجاد انگیزه در مخاطبین ذکر کرد و افزود: امروز هر حرکتی در حوزه فرهنگی و مذهبی در جامعه باید بر اساس مدیریت اسلامی صورت گیرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی زنجان با بیان اینکه برنامه های توسعه علوم قرآنی در استان تهیه شده گفت: توجه به نیروهای فعال و مستعد از برنامه های جدید ترویج قرآنی است و استان زنجان از نیروهای بسیار مستعد و ظرفیت بالایی برخوردار است.

کد خبر 943713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha