به گزارش خبرگزاری مهر، "حجت الله بهروز" گفت: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته در تلاشیم تا آبان ماه حدود هفت هزار اتوبوس شهر تهران را با مشارکت بخش خصوصی به سیستم بلیت الکترونیک مجهز کنیم.
به گفته وی تاکنون تجهیزات پایه و مراحل مقدماتی و زیربنای تجهیز چهار هزار دستگاه اتوبوس به سیستم بلیت الکترونیک صورت گرفته و امیدواریم تا دو ماه آینده شاهد نصب و تجهیز اتوبوسهای بلیتی و بخش خصوصی شهر تهران به سیستم بلیت الکترونیک باشیم.
مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: با توجه به اینکه اتوبوسهای بخش خصوصی هم باید به این سیستم مجهز شوند باید هماهنگیهای لازم برای تحقق این کار با بخش خصوصی صورت گیرد تا مسافران درکل شبکه اتوبوسرانی بتوانند به جای بلیتهای کاغذی از بلیتهای الکترونیک استفاده کنند.
بهروز با اشاره به اینکه بلیت الکترونیک اتوبوسها در خطوط مترو نیز قابل استفاده هستند گفت: اجرای این طرح دستاوردهای زیادی را به دنبال دارد و در واقع منافعی که با اجرای بلیت الکترونیک به دست می آید بسیار بیشتر از سرمایه گذاری اولیه خواهد بود.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه حجم کارها و فعالیتهای شهرداری به حدی زیاد است که مشارکت بخش خصوصی در پروژه های مختلف یک ضرورت انکارناپذیر است ادامه داد: سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش سیستمهای هوشمند و پیشرفته می تواند سبب رشد سریع این سیستمها شود و فاصله ما را دراین زمینه ها با سایر کشورها به سرعت کاهش دهد.
مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: طرح بلیت الکترونیک با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرا می شود و تمام هزینه های نصب و راه اندازی این سیستم را بخش خصوصی می پردازد. در مقابل طی پنج سال حدود 30 میلیارد تومان از درآمدهای فروش بلیت به بخش خصوصی پرداخت خواهد شد.
بهروز گفت: هزینه ای که برای اجرای سیستم بلیت الکترونیک طی پنج سال آن هم از محل درآمدهای حاصل از فروش بلیت پرداخت می شود در مقابل دستاوردهای این طرح ناچیز است زیرا با اجرای بلیت الکترونیک علاوه بر اینکه دیگر وقت شهروندان برای خرید هرروزه بلیت و دادن بلیت به رانندگان و... تلف نمی شود و خدمات رسانی اتوبوسها با سرعت بیشتر صورت می گیرد، هزینه های هنگفت چاپ، توزیع و جمع آوری بلیتهای کاغذی از بین می رود.
نظر شما