پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۸:۵۲

برنامه های اصلاح الگوی مصرف در 60 درصد از دستگاه های اجرایی تصویب شده است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس کمیته امور زیربنایی ستاد اصلاح الگوی مصرف خراسان رضوی گفت: برنامه های 60 درصد دستگاه های اجرایی در امور زیربنایی در خصوص اصلاح الگوی مصرف به تصویب این کمیته رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدحسن واحدی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از هفته آینده جلسات کمیته امور زیربنایی ستاد اصلاح الگوی مصرف در خراسان رضوی به صورت هفتگی تشکیل جلسه خواهد داد تا در کمترین زمان برنامه های اصلاح الگوی مصرف تمامی دستگاه های اجرایی در امور زیربنایی را تصویب کند.

رئیس کمیته امور زیربنایی ستاد اصلاح الگوی مصرف خراسان رضوی با اشاره به تشکیل ستاد اصلاح الگوی مصرف در خراسان رضوی به ریاست استاندار، اظهار داشت: 6 کمیته امور اقتصادی و تولیدی، امور زیربنایی، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی، امنیتی و انتظامی، فرهنگی و اجتماعی و آموزش، پژوهش و فناوری اطلاعات در زیر مجموعه این ستاد فعالیت می کند.

واحدی گفت: کمیته های زیر مجموعه ستاد اصلاح الگوی مصرف در استان فعال هستند و طرح ها و اقدامات دستگاه های اجرایی را در حیطه مسوولیت خود بررسی و سپس برای تصویب نهایی و ابلاغ به ستاد اصلاح الگوی مصرف ارایه می کنند.

وی در بیان رویکردهای ستاد اصلاح الگوی مصرف اظهار داشت: اقدامات مصوب شده در این ستاد باید عملیاتی، دارای پشتوانه تئوریک قوی، با استفاده از تجربیات سایر مناطق و  در جهت جلوگیری از اسراف باشد.

کد خبر 944803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha