پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۳۵

با دریافت بسته پیشنهادی تهران؛

آمریکا و اروپا خواستار "گفتگوی فوری" با ایران شدند

آمریکا و اروپا خواستار "گفتگوی فوری" با ایران شدند

آمریکا و اتحادیه اروپا در پی دریافت بسته پیشنهادی تهران، خواستار نشست و گفتگوی فوری با ایران در مورد موضوع هسته ای و دیگر مسائل مطرح در بسته پیشنهادی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ، در همین رابطه "فلیپ کرولی" سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت : آمریکا خواهان برگزاری نشست با ایران برای بررسی دقیق هدف هسته ای این کشور است.

وی که در جمع خبرنگاران سخن می گفت در ادامه افزود: ما به دنبال برگزاری فوری این نشست هستیم و به دنبال آزمایش ایران در مورد خواست آن برای نزدیک شدن و حل مسئله خواهیم بود.

از سوی دیگر "خاویر سولانا" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد : اتحادیه اروپا به دنبال گفتگوهای معنا دار با ایران است. 

در همین رابطه سولانا دیروز جمعه در پی دریافت بسته پیشنهادی ایران گفت: ما می خواهیم با دبیر شورای امنیت ملی ایران دیداری داشته باشیم.

خاویر سولانا که پس از دریافت بسته پیشنهادی ایران صحبت می کرد، افزود: ما با دفتر دکتر جلیلی در تماس هستیم تا در اولین فرصت ترتیب یک ملاقات را بدهیم.

وی گفت: من پیشنهاد ایران را دریافت کرده ام و در حال مطالعه آن هستم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه افزود: ما همگی متعهد به گفتگوهای هدفمند با ایران برای رفع نگرانی های جامعه جهانی در خصوص برنامه هسته ای تهران هستیم و این تلاش های دیرینه گروه 3+3 در چارچوب سیاست دوگانه آنها صورت گرفته است.   

منوچهر متکی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه 18 شهریور پیش بسته پیشنهادی جدید کشورمان را به نمایندگان کشورهای 1+5 در تهران تحویل داد. 

کد خبر 945599

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha