پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اردیبهشت ۱۳۸۲، ۴:۳۹

بيانيه شوراي هماهنگي تشكلهاي صنفي فرهنگيان سراسر كشور

شوراي هماهنگي تشكلهاي صنفي فرهنگيان سراسر كشور با صدور بيانيه اي خطاب به فرهنگيان اعلام كرد: چنانچه تا پايان فروردين ماه سال 82 اقدام موثري در جهت تحقق آن خواسته ها صورت نگيرد، تشكلهاي صنفي اقدامات لازم قانوني را انجام خواهند داد.

در اين بيانيه آمده است: در چهارمين همايش تشكلهاي صنفي فرهنگيان سراسر كشور كه پانزدهم و شانزدهم اسفند ماه سال گذشته برگزار شد، در قطعنامه اي پاره اي از خواسته ها و مطالبات بحق فرهنگيان به اطلاع مسئولان رسانده شد.

اين بيانيه مي افزايد: از آنجا كه تا كنون گامي در اين خصوص برداشته نشده است نمايندگان تشكلهاي صنفي فرهنگيان تصميماتي را اتخاذ كردند.

در بيانيه شوراي هماهنگي تشكلهاي صنفي فرهنگيان كشور آمده است: فرهنگيان روز شنبه سيزدهم ارديبهشت ماه سال جاري در ادارات محل خدمت خود با سكوت و آرامش حضور بهم رسانده و خواسته هاي خود را به صورت مكتوب در قالب پلاكارد به مسئولان اعلام مي كنند.

اين بيانيه در ادامه خاطر نشان مي كند، اگر در اسرع وقت اقدام مطلوبي توسط مسئولان صورت نگيرد تشكلهاي صنفي تصميمات بعدي را اتخاذ خواهند كرد.

 

کد خبر 947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha