پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۴۶

جزئیات واگذاری هلدینگی شرکت گاز اعلام شد

جزئیات واگذاری هلدینگی شرکت گاز اعلام شد

نائب رئیس ستاد اصل ‌44 قانون اساسی در شرکت ملی گاز ایران جزئیات واگذاری این شرکت به صورت هلدینگی را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ابراهیم رئیسی گفت: شرکت ملی گاز ایران در زمره شرکتهای بزرگی همچون گس پروم روسیه، بریتیش گس انگلیس و رول‌گس آلمان قرار دارد و خود به تنهایی یک ابر شرکت با اعتبار جهانی است و هرچه نیازهای داخلی و خارجی به گاز بیشتر شود، جایگاه این شرکت به طرز معناداری بالاتر می‌رود.

رئیس امور مجامع شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: واگذاری به صورت هلدینگ باعث کاهش ریسک سرمایه‌گذاران و همچنین ارتقا بخشی حاکمیت می‌شود، علاوه بر این برای سرمایه‌گذاران ایجاد جذابیت بیشتر می‌کند.

وی حفظ نیروی انسانی را مزیت بعدی واگذاری هلدینگی دانست و افزود: زمانی که شرکتها به صورت یکپارچه واگذار می‌شوند برای تامین خوراک خود به صورت انفرادی اقدام به ثبت قرارداد با شرکت ملی نفت ایران نخواهند کرد و مسایل حقوقی کمتر خواهد شد.

رئیسی اضافه کرد: عدم پراکندگی سرمایه، پاسخگویی بهتر به مردم و جلوگیری از تعارضات اجتماعی، مقابله با بحرانهای  عملیاتی، توزیع متوازن گاز درمناطق مختلف وحفظ اعتبار جهانی شرکت از دیگر مزایایی هستند که با واگذاری هلدینگی می توان به آن رسید.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به واگذاری سهام شرکت ملی گاز ایران به صورت هلدینگ ضرورت دارد که ساختار مجموعه شرکتهای پالایش گاز و شرکتهای گاز استانی تغییرات اساسی و بنیادی داشته باشد که طبیعتا این تغییرات سبب خواهد شد که در ساختار جدید کیفیت شرکت‌های تابعه متناسب با ماموریت‌های تعریف شده از شرایط قابل‌قبول تری برخوردار شوند.

نائب رئیس ستاد اصل ‌44 قانون اساسی در شرکت ملی گاز ایران در خصوص مراحل واگذاری سهام این شرکت برای ورود به بورس گفت: ما کارهای اولیه واگذاری‌ها را انجام داده و مکاتباتی را با امور مجامع وزارت نفت داشته‌ایم، ما باید مصوبه مجمع شرکت ملی گاز را دریافت کنیم تا بتوانیم مراحل بعدی کاررا در اداره ثبت شرکتها پیگیری کنیم.

کد خبر 947512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha