به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه از حضرت امام خمینی (ره) به عنوان بزرگترین پرچمدار مبارزه با رژیم صهیونیستی یاد شده است که با اعلام جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس، مبارزه برای آزادسازی قدس شریف و سایر اراضی اشغالی را به هدفی دست یافتنی مبدل ساخت.
در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به جنایات بی شمار رژیم اشغالگر قدس در طول بیش از نیم قرن آمده است: جهان اسلام و منطقه خاورمیانه با تجاوزات و جنگ افروزی های رژیم ظالم و متجاوز صهیونیستی هرگز روی آرامش، امنیت و صلح نخواهد دید.
در ادامه این بیانیه تاکید شده است: تنها راه پایان دادن به ظلم، تجاوز و اشغالگری رژیم صهیونیستی مقاومت و اتحاد مردم فلسطین و حمایت جدی و همه جانبه همه مسلمانان جهان از مردم مظلوم فلسطین است.
در پایان این بیانیه آمده است: بی شک مردم مومن، روزه دارو شجاع ایران یک بار دیگر با صفوف به هم فشرده ضمن لبیک به ندای آن پیر سفر کرده و خلف شایسته اش حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) بزرگترین همایش ضد صهیونیستی را در روز جهانی قدس به نمایش می گذارند و با آرمان ملت فلسطین که همانا رهایی قدس شریف است تجدید میثاق می کنند.
نظر شما