پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۰۹

کارگری در گفتگو با مهر:

کسب عنوان دومی بسیار ارزشمند است/ میزبانی ژاپنی ها ضعیف بود

کسب عنوان دومی بسیار ارزشمند است/ میزبانی ژاپنی ها ضعیف بود

نایب رئیس فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان کسب عنوان دومی رقابت های پارالمپیک جوانان توسط ورزشکاران کشورمان را بسیار ارزشمند توصیف کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزشی ایران تحت عنوان کاروان رمضان با 69 مدال شامل 25 مدال طلا، 27 نشان نقره و 17مدال برنز با کسب عنوان دومی به کار خود در رقابت های پارالمپیک جوانان توکیو پایان داد.

غفور کارگری در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص اظهار داشت: با توجه به اینکه ورزشکاران ما هیچ گونه شناختی از رقبای خود در این دیدارها نداشتند به نظر من نتایج بسیار خوبی در ژاپن کسب کردند. البته یک اشتباهی که اکثر رسانه ها در طول برگزاری این رقابت ها مرتکب شدند این بود که از این مسابقات به عنوان دومین دوره یاد کردند در حالی که اولین دوره بود.

وی در ادامه تصریح کرد: فکر می کنم ژاپنی ها میزبان چندان خوبی نبودند چراکه به عنوان مثال این مسابقات روز یکشنبه پایان یافته در حالی که ما دیروز مطلع شدیم که دوم شده ایم.

نایب رئیس فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان در ادامه با اشاره به اینکه این ورزشکاران می توانند پشتوانه این بخش از ورزش کشورمان در رقابت های پارالمپیک آتی باشند، افزود: برخی از این ورزشکاران قادر خواهند بود به دلیل شرایط سنی و فیزیکی، در رقابت های پارالمپیک 2012 لندن شرکت کنند اما عمده این ورزشکاران، سرمایه های ما برای پارالمپیک 2016 محسوب می شوند.

غفورکارگری در پایان گفت: این رقابت ها دو پیام مهم برای ما داشت. اول اینکه نگرانی برخی از علاقمندان ورزش معلولان و افراد ذیربط در خصوص آینده این رشته برطرف شده است. بسیاری فکر می کردند با توجه به اینکه سن ورزشکاران جانباز ما افزایش پیدا کرده و بازنشسته شده اند، نسل جدید ورزشکاران معلول قادر نخواهد بود جای آنها را پر کند. پیام دیگر این است که از سرمایه گذاری بر روی جوانان بهره و سود برده ایم. ما پیش از این در رقابت های آتن و پکن هم جوانگرایی کرده بودیم اما رقابت های توکیو صورت عینی تری داشت.

کد خبر 947728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha