به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی ترابی سرکلانتر پنجم تهران گفت: ماموران کلانتری 151 یافت آباد با دریافت خبر مبنی بر تهیه و توزیع مواد مخدر از سوی فردی به نام «علی-ع» در شهرک «خلیج» با محل اعزام شده و صحت و اقدام به تحقیق و بررسی موضوع کردند.
سرهنگ ترابی ادامه داد: با تایید صحت خبر بلافاصله با مقام قضائی هماهنگی شد و ماموران پس از کسب مجوز ورود به منزل موفق شدند این فروشنده مواد مخدر را دستگیر و بازداشت کنند.
سرکلانترپنجم تهران افزود: در بازرسی از محل سکونت این متهم 7 کیلو و 300 گرم تریاک و 920 گرم حشیش کشف و ضبط شد که به همراه متهم به مقر انتظامی منتقل شد.
این متهم در تحقیقات تکمیلی به جرم خود مبنی بر تهیه و روش مواد مخدر اعتراف کرده و پس از تکمیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
وی با اشاره به اهمیت کیفیت خدمات واحدهای پذیرایی، اماکن اقامتی و دفاترخدمات مسافرتی و جهانگردی در توسعه گردشگری و رضایتمندی مسافران و گردشگران از بازدیدها و بازرسی های دوره ای این معاونت خبر داد و افزود: نظارت بر کار خدمات گردشگری از سوی بازرسان و کارشناسان معاونت گردشگری به شکل منظم و با جدیت انجام می شود و در صورت مشاهده تخلف از آیین نامه ها و مقررات طبق ضوابط برخورد می شود.
نظر شما