به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، مدیرعامل صنایع دریای ایران در این مراسم گفت: با آغاز این پروژه شاهد شکوفایی، پویایی و حیات مجدد صدرا خواهیم بود.
حبیب جدیدی افزود: در سایه ارتباط دو دولت پروژه های بسیار ارزنده و خوبی تعریف شده است که ساخت این چهار نفتکش عظیم نیز طبق قرارداد منعقده در سال 86 دو کشور بوده است.
وی با بیان اینکه صنعت کشتی سازی در ایران سودآور نیست، اظهار داشت: هرچند که امروز این صنعت در کشورمان سودآور نیست اما دارای ظرفیتها و پتانسیلهای بالقوه ای هستیم که در صورتی که از ان استفاده بهینه کنیم می توانیم این صنعت را سودآور نمائیم.
مدیرعامل صنایع دریای ایران اضافه کرد: باید بسترهای لازم جهت حرکت و رشد این صنعت فراهم شود تا این صنعت به یک صنعت زنده و پویا تبدیل شود.
جدیدی گفت: ظرفیت اشتغال در صنعت کشتی سازی پنج برابر دیگر صنایع است.
نماینده مردم شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: شرکت صنایع دریایی ایران(صدرا) مادر صنعت دریایی ایران است.
غلامعلی میگلی نژاد با بیان اینکه نقش صدرا در قبل و بعد از انقلاب بر هیچ کس پوشیده نیست، افزود: متاسفانه این شرکت طی سالیان اخیر با رکودی روبرو شده است که امید می رود با تغییر ساختار مدیریتی که در آن صورت گرفته و کمک دولت شاهد تحول و شکوفایی صدرا نه تنها در بوشهر بلکه در کشور باشیم.
وی اظهار داشت: با تولد دوباره صدرا علاوه بر اشتغالزایی بالا موجب ارزآوری و سودآوری کشور نیز خواهد شد.
نظر شما