ابراهیم قائد رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: با توجه به ترور ماموستا برهان عالی در ابتدای هفته جاری کمیته ای ویژه از نیروهای پلیس استان وظیفه پیگیری این مهم را بر عهده گرفته اند.
وی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی با همکاری دستگاه قضائی و نیروهای اطلاعاتی استان از تمامی توان خود برای دستگیری عوامل این ترور استفاده خواهد کرد، بیان داشت: به محض مشخص شدن موضوع و دستگیری افراد اطلاع رسانی مناسب در این صورت انجام خواهد شد.
فرمانده انتظامی استان کردستان ضمن محکوم کردن این جنایت ضد بشری یادآور شد: متاسفانه وقتی که دسیسه های عوامل ضد انقلاب در مقابل نظام اسلامی و وحدت مردم در جامعه با شکست مواجه می شود، دست به جنایت های مختلفی زده که نمونه آن ترور ماموستا عالی از علمای برجسته کردستان می باشد.
قائد رحمتی ضمن محکوم کردن این جنایت افزود: نیروهای نظامی و انتظامی استان کردستان با آمادگی کامل در خدمت مردم و تامین امنیت در استان می باشند و با هر گونه نا امنی با تمام توان برخورد خواهند کرد.
ماموستا برهان عالی از ائمه جمعه شهر سنندج و عضو شورای افتاء مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور بامداد یکشنبه توسط افراد ناشناس به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
نظر شما