به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، الله نور نورالهی ظهر جمعه در جمع راهپیمایان روز جهانی قدس در سنندج اظهار داشت: ترورهای صورت گرفته در چند روز اخیر در کردستان به ویژه عالمان دینی با هدف ایجاد تفرقه و اختلاف در میان مردم استان صورت می گیرد.
وی ادامه داد: نشانه گرفتن علما و روحانیون برجسته در استان کردستان و ترور ناجوانمردانه آنها توسط عوامل نفاق و ضد انقلاب از جمله دسیسه های است که به دنبال ایجاد ناامنی در استان بوده تا از این طریق بتوانند به اهداف پلید و زشت خود دست یابند.
سخنران روز جهانی قدس در سنندج خاطرنشان کرد: دشمنان نظام اسلامی و عوامل استکبار جهانی بدانند که مردم کردستان با توجه به وقوع این جنایات ناگوار در هفته های اخیر همچنان برر روی آرمان های بلند خود که همان حفظ و دفاع از نظام اسلامی است، ایستاده و با حضور پر شور خود در روز جهانی قدس این مهم را بار دیگر به اثبات رساندند.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان یادآور شد: ماموستا برهان عالی و ماموستا محمد شیخ الاسلام از جمله چهره های برجسته روحانیون کشور به شمار می رفتند که متاسفانه در طول هفته گذشته و به فاصله کمتر از پنج روز به درجه رفیع شهادت نائل آمده و با خون خود یکبار دیگر درخت تنومند نظام مقدس جمهوری اسلامی را آبیاری کردند.
نورالهی در ادامه با اشاره به روز جهانی قدس و خروش ملت ها بر علیه رژیم غاصب صهیونیستی و استکبار جهانی عنوان کرد: رژیم غاصب صهیونیستی امروز به درجه ای از انزوا رسیده که دیگر داعیه اسرائیل بزرگ را فراموش کرده و پایه های حکومتش جعلی اش را سست و بی اعتبار می بیند.
وی خواستار وحدت هر چه بیشتر ملت های مسلمان بر علیه رژیم اسرائیل غاصب شد و افزود: اگز همه مسلمانان جهان متحد و زیر پرچم اسلام حرکت نمایند این رژیم جعلی از بین خواهد رفت و قدس شریف نیز آزاد خواهد شد.
در جریان راهپیمایی روز جهانی قدس در شهرهای مختلف استان کردستان مردم و راهپیمایان علاوه بر شعارهای ضد اسرائیلی با مشتهای گره کرده و با اتحاد و وحدت ترورهای اخیر در استان کردستان را محکوم کرده و خواستار دستگیری و مجازات عوامل آن شدند.
نظر شما