پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۱۶

میرزایی خبر داد:

سرمایه گذاری 2.6 میلیارد دلاری اتصال سیستان و بلوچستان به شبکه گاز

سرمایه گذاری 2.6 میلیارد دلاری اتصال سیستان و بلوچستان به شبکه گاز

مدیر عامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان با اشاره به سرمایه گذاری 2 میلیارد و 600 میلیون دلاری برای ساخت خط لوله هفتم سراسری، اعلام کرد: برای توسعه شبکه گاز در این استان مذاکره با چند فاینانسور در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید میرزایی در رابطه با آخرین وضعیت اتصال استان سیستان و بلوچستان به شبکه سراسری گاز کشور، گفت: با تکمیل خط لوله عسلویه و ایرانشهر برای نخستین بار استان سیستان و بلوچستان به شبکه گاز سراسری کشور متصل می شود.

وی افزود: این پروژه گازرسانی به طول 900 کیلومتر و قطر لوله 56 اینچ با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 600 میلیون دلار به اجرا درآمده که به زودی مورد بهره برداری رسمی قرار می گیرد.

این مقام مسئول یادآور شد: اجرای این پروژه که بخشی از خط لوله موسوم به خط لوله صلح را شامل می شود، علاوه بر تامین سوخت مورد نیاز مردم، زمینه صادرات گاز به کشورهای هند و پاکستان را نیز فراهم خواهد کرد.

میرزایی در تشریح فعالیتهای انجام شده در خصوص گازرسانی در سطح استان سیستان و بلوچستان، بیان کرد: با نگاهی 20 ساله توسعه شهر زاهدان، شبکه های فشار قوی و ضعیف گاز و عملیات نقشه برداری انجام شده که بر این اساس زاهدان به 7 فاز گاز رسانی تقسیم شده و گاز این شهر توسط دو ایستگاه CGS هرکدام با ظرفیت 200 هزار مترمکعب در ساعت و 45 ایستگاه TBS تامین خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان وبلوچستان افزود: درایرانشهر نیز با نگاهی 25 ساله برای توسعه شهرستان عملیات طراحی شبکه و نقشه کشی اجرا شده و نخستین ایستگاه CGS این شهر به ظرفیت 50 هزار متر مکعب در حال نصب است.به گفته وی پیمانکاران اجرای 120 کیلومتر شبکه توزیع و 36 کیلومتر شبکه تغذیه شهر ایرانشهر نیز تعیین و درحال انعقاد قرارداد و تجهیز کارگاه برای اجرای پروژه می باشند.

وی در خصوص گازرسانی به دو شهر خاش و بمپور اظهار داشت: بازاریابی مصارف، طراحی شبکه های فشار قوی، فشار ضعیف و نقشه برداری در این شهرها نیز در حال اجرا است.

میرزایی بیان کرد: مسیر یابی و طراحی گازرسانی به همراه تجهیزات مورد نیاز برای گازرسانی به نیروگاه بخار 256 مگاواتی و شهرک صنعتی ایرانشهر آماده شده که پس از عقد قرارداد و تجهیز کارگاه پیمانکاران مربوطه، به مرحله اجرا درخواهند آمد.

این مقام مسئول در پایان اعلام کرد: گازرسانی به سایر شهرهای استان سیستان و بلوچستان منوط به تامین بودجه و اجرای خطوط بین شهری خواهد بود که در این راستا بحث استفاده از فاینانس مطرح و با چند فاینانسور جلساتی برگزار شده که مذاکرات برای حصول نتیجه مطلوب در حال پیگیری است.

کد خبر 949496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha