به گزارش خبرگزاری مهر، "محمد هادی حیدرزاده" افزود: اتوبوسهای شرکت واحد به طور دائم شستشو می شوند اما ضد عفونی تاثیر چندانی ندارد چرا که به محض اینکه اولین فرد مبتلا به آنفلوانزا وارد اتوبوس شود بیماری منتقل می شود و ضدعفونی تاثیر خود را از دست می دهد.
وی با تاکید بر نقش آموزش و رعایت بهداشت فردی اضافه کرد: اقداماتی مانند ضدعفونی کردن وسایل حمل و نقل عمومی عوامل موضعی است و پیشگیری از این بیماری نیازمند همکاری همه افراد و رعایت بهداشت فردی و عمومی است.
حیدرزاده با اشاره به اقدامات شهرداری در این زمینه و در آستانه فرا رسیدن سال تحصیلی جدید گفت: شهرداری برنامه های آموزشی مختلفی در این زمینه در اماکن عمومی، مساجد، شورایاریها و سایر مراکز داشته است و این آمادگی را دارد که دستورالعملهای وزارت بهداشت را در این زمینه اجرا کند.
مشاور شهردار تهران خاطرنشان کرد: توزیع بروشور و پوسترهای آموزشی در میادین و مراکز عمومی نیز از جمله اقداماتی است که در این زمینه آغاز شده است.
نظر شما