به گزارش خبرنگار مهر، در وزن 120 کیلوگرم فردین معصومی در دور نخست رودروی کشتی گیر گرجستانی قرار می گیرد و در دور دوم با برنده کشتی گیران ژاپن و ترکیه روبرو می شود، معصومی در دیدار مرحله نیمه نهایی با یکی از کشتی گیران دلاگنف آمریکایی، موتالیموف قزاق یا علی عیسی اف آذربایجانی قرار می گیرد، بلال ماخوف روس با قرعه مناسب شانس حضور در دیدار فینال را دارد.
در وزن 60 کیلوگرم سید مرادمحمدی با قرعه سختی روبرو شده است که محمدی در دور اول رودروی کشتی گیر مولداوی قرار می گیرد وی در دور دوم به احتمال فراوان رودر روی بسیک کودوخوف روس دارنده مدال برنز 2008 پکن در وزن 55 کیلوگرم قرار می گیرد، محمدی در مرحله نیمه نهایی به احتمال فراوان رودرروی واسیلی فدروشین نفر دوم رقابتهای المپیک پکن قرار می گیرد.
در وزن 84 کیلوگرم جمال میرزایی پس استراحت در دور اول در دور دوم مقابل کشتی گیر کوبایی قرار می گیرد. آزادکاران کشورمان از ساعت 30/14 فردا دوشنبه به مصاف حریفان خود می روند.
مسابقات چهار وزن اول کشتی آزاد قهرمانی جهان از عصر امروز در هرنینگ دانمارک برگزار خواهد شد.
نظر شما