پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۸:۱۴

رمضانی خبر داد:

برخورداری 67 درصد از روستاییان همدان از نعمت گاز

برخورداری 67 درصد از روستاییان همدان از نعمت گاز

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت گاز ملی کشور گفت: 67 درصد از روستائیان استان همدان از نعمت گاز برخوردار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر از همدان، عزیرالله رمضانی ظهر چهارشنبه در مراسم جشن شکر گذاری گاز رسانی به شهرهای استان همدان با اشاره به اینکه درسطح کشور سطح متوسط گازسانی به روستاها 33 درصد است، اظهار داشت: این آمار درهمدان دو برابر است که به همین دلیل همدان در گاز رسانی به روستاها، رتبه اول را در کشور کسب کرده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر گاز طبیعی به عنوان اصلی ترین سوخت در کشور است، افزود: امروزه بسیاری از وسایل گرمایشی و سرمایشی به جز خودروها از گاز طبیعی مصرف می کنند.

رمضانی با اشاره به اینکه در حال حاضر 938 جایگاه CNG در کشور مستقر است، ادامه داد: تاکنون 21 جایگاه CNG درهمدان فعال است که امروز نیز هفت جایگاه تک منظوره و دو منظور درهمدان افتتاح می شود.

مدیر عامل شرکت ملی گاز کشور گفت: از برنامه های پیش بینی شده در این استان، افزایش تعداد جایگاه CNG درهمدان، به دلیل توریستی بودن این استان است و همدان نیاز به جایگاههای بیشتری نیز دارد.

کد خبر 951709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha