پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ مهر ۱۳۸۸، ۱۸:۰۳

سقوط مرگبار یک شهروند تهرانی با پاراگلایدر

سقوط مرگبار یک شهروند تهرانی با پاراگلایدر

یکی از شهروندان هنگام پرواز با پاراگلایدر در غرب تهران به علت نامعلوم به عمق 600متری یک دره سقوط کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان آتش نشانی، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی با دریافت خبر وقوع این حادثه آتش‌نشانان ایستگاه 55 را ساعت 13 و 23 دقیقه روز گذشته به جنت آباد شمالی، تقاطع سیمون بلوار، سایت پرواز اعزام کرد.

محمد مقصودی فرمانده آتش‌نشانان گفت: به دلیل ناهموار بودن محل حادثه تجهیزات و ابزار ویژه نجات با خودرو نیسان به نزدیکی محل سقوط انتقال داده شد.

وی افزود: به گفته ماموران نیروی انتظامی، شخصی هنگام پرواز با پاراگلایدر در عمق دره سقوط کرده بود که آتش‌نشانان با همراهی امدادگران اورژانس به عمق 600 متری دره رفتند.

مقصودی گفت: « محمد-م» 55 ساله که هنگام پرواز با پاراگلایدر سقوط کرده بود با استفاده از برانکارد به بالای دره انتقال داده شد و عوامل اورژانس تائید و اعلام کردند که فرد سقوط کرده جان خود را از دست داده است.

کد خبر 953247

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha