پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۳۵

سماوات خبر داد:

بیماریهای قلبی عروقی کشنده ترین بیماری در کشور

بیماریهای قلبی عروقی کشنده ترین بیماری در کشور

رئیس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت از بیماریهای قلبی عروقی به عنوان کشنده ترین بیماریها در کشور نام برد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر طاهره سماوات روز یکشنبه در مراسم روز جهانی قلب در تالار امام بیمارستان امام خمینی با اشاره به شعار امسال روز جهانی قلب که "سلامت قلب در محیط کار" نامگذاری شده است، گفت: دسته بزرگی از جامعه که شامل کارمندان و کارکنان می شوند حدود 60 درصد بیداری در طول روز را در محیط کار سپری می کنند.

وی با اشاره به تغییر در شیوه زندگی کارمندان و کارکنان افزود: توجه به سلامت این قشر از جامعه باعث می شود یک بخش عظیمی از جامعه از عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی کم کند.

سماوات با تاکید بر اینکه کنترل عوامل خطر ساز باعث کاهش 80 درصدی بروز بیماریهای قلبی عروقی می شود، گفت: تغذیه مناسب، ورزش و فعالیت بدنی، عدم استعمال دخانیات و کاستن استرس در محیط کار منجر به کاهش این بیماریها می شود.

کد خبر 953634

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha