پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

ایجاد یک ترکیب آنتی بیوتیکی جدید در مبارزه با مقاومت باکتریها

ایجاد یک ترکیب آنتی بیوتیکی جدید در مبارزه با مقاومت باکتریها

پژوهشگران کانادایی موفق شدند یک ترکیب جدید شیمیایی را ایجاد کنند که می تواند توانایی آنتی بیوتیکها را در مقابله با مقاوت باکتریها افزایش دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مقاومت باکتریها در مقابل آنتی بیوتیکها امروزه به یک مشکل بهداشتی مهم تبدیل شده است. این در حالی است که در مدت 40 سال گذشته تنها دو گروه جدید از آنتی بیوتیکها توسعه داده شده اند. به همین منظور ایجاد گزینه های جدید درمانی برای مقابله با باکتریها ضروری است.

اکنون گروهی از محققان دانشگاه مک مستر در همیلتون کانادا به کشف جدیدی در مقابله با این مقاومت دست یافته اند.

این دانشمندان از یک تکنیک ویژه آزمایش بر روی تعداد زیادی از مولکولها استفاده کردند و موفق شدند مولکولهایی را که قادر به کشتن باکتریها هستند شناسایی کنند. در مرحله بعد، مکانیزمهای بیوشیمیایی هر یک از مولکولها را مورد مطالعه قرار دادند.

پس از انجام این بررسیها توانستند یک ترکیب شیمیایی جدید را ایجاد کنند که MAC13243 نامگذاری شده است.

براساس گزارش نیچر، آنتی بیوتیکهای فعلی با مسدود کردن تولید غشای سلولی، DNA و یا پروتئینهای باکتریها آنها را نابود می کنند. این درحالی است که MAC13243 می تواند یک مرحله ویژه در توسعه سطح سلول باکتری را متوقف کند. این مرحله تاکنون هرگز به عنوان یک هدف درمانی در استفاده از ترکیبات آنتی بیوتیکی مورد استفاده قرار نگرفته بود.

کد خبر 954431

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha