پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۴:۰۲

50 هزار دانش آموز محروم در مازندران زندگی می کنند

50 هزار دانش آموز محروم در مازندران زندگی می کنند

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران گفت: هم اکنون 50 هزار دانش آموز محروم در استان زندگی می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم نواخته شدن زنگ جشن عاطفه ها در دبیرستان نمونه دولتی فرهنگ ساری افزود: در جامعه ای زندگی می کنیم که فراز و نشیب و درد و درمان بسیار است و خدا می داند که عده ای صاحب درد و عده ای صاحب درمان هستند.

وی با اشاره به اینکه بیش از 50 هزار دانش آموز محروم در استان وجود دارد، اظهار داشت: در جشن عاطفه ها وظیفه ما برای آن بوده که خلاء عاطفی این دانش آموزان را پر کنیم و دستی از مهربانی و سرشار از عاطفه به روی آنان بگشاییم.

فیاضی افزود:‌ اگر هدیه ای برای اهدا کردن نداریم، باید احساساتمان را شکوفا کنیم و دل به کسانی بسپاریم که با آغاز سال تحصیلی، هنوز موفق به ثبت نام در مدارس نشده اند.

وی ابراز داشت: ‌اگرچه تلاش نظام مقدس جمهوری اسلامی بر این است که فقر و فاصله را از جا برکند اما این کافی نیست و اگر  مردم به کمک نشتابند و دستی به مهر نگشایند، کاری از پیش نمی رود.

فیاضی با بیان اینکه در برابر تهی دستان، همگان همیشه مسئول هستند، گفت: ‌خداوند از دانایان و دارایان پیمان گرفته است تا آنچه دارند، ببخشند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران پس از به صدا درآوردن زنگ نمادین جشن عاطفه ها در دبیرستان نمونه دولتی فرهنگ، مبلغ یک میلیون و 150 هزار ریال در جشن عاطفه کمک کرد.

کد خبر 956322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha