داراب رفیعی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: با بهره برداری از این تعداد مجتمع وضعیت آب 269 روستا با جمعیتی حدود 187 هزار و 113 نفر بهبود و مناسب تر خواهد شد.
وی اظهار داشت : جهت بهره برداری کامل از این مجتمع ها 1861 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: از این تعداد مجتمع در حال ساخت استان پیش بینی می شود 5مجتمع در سال 89، 3 مجتمع در سال 90 و یک مجتمع نیز در سال 91 بهره برداری شود.
رفیعی پور افزود: مجتمع آبرسانی روستاهای '' خیاری ، حیات داوود شمالی '' ،" ارم - بوشکان" ، "شهرستان جم" از مهمترین این مجتمع های آبرسانی روستایی در استان می باشد.
وی با بیان این که تا پایان سال گذشته 18 مجتمع آبرسانی روستایی در استان به بهره برداری رسیده است، گفت : با بهره برداری از این تعداد مجتمع 235 روستا و 2 شهر استان با جمعیتی حدود 120 هزار و 238 نفر در آب آشامیدنی سالم ، بهداشتی و لوله کشی شده برخوردار شده اند.
رفیعی پور با بیان اینکه 24 هزار و 575 متر مکعب ظرفیت مخازن آب این 18 مجتمع می باشد ، اضافه کرد : در این پروژه ها 770 کیلومتر خط انتقال و 1347 کیلومتر شبکه توزیع اجرا شده است.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی استان یادآور شد : از این تعداد مجتمع آبرسانی روستایی بهره برداری شده در استان دو مجتمع آبرسانی در شهرستان تنگستان ، یک مجتمع آبرسانی در شهرستانهای جم و دیلم ، سه مجتمع آبرسانی در شهرستان دشتستان ، دو مجتمع آبرسانی در شهرستان دیر و 5 مجتمع آبرسانی در شهرستان گناوه است
نظر شما