پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ مهر ۱۳۸۸، ۱۱:۲۷

از صبح روز دوشنبه /

حبیب کاشانی باشگاه پرسپولیس را تحویل گرفت/ دیدار با کرانچار

حبیب کاشانی باشگاه پرسپولیس را تحویل گرفت/ دیدار با کرانچار

مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس صبح دوشنبه به عنوان سرپرست، در این باشگاه مستقر شد و در نخستین اقدام با سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی در شرایطی به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس را تحویل گرفت که برکناری یا استعفای عباس انصاریفرد از سوی هیچیک از مقامات مسئول در این باشگاه به طور رسمی اعلام نشد.

ظاهرا عباس انصاریفرد استعفایش را تقدیم رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس کرده است و از روز یکشنبه دیگر به محل کار خود نرفته است.

حبیب کاشانی که سابقه مدیریت این باشگاه و قهرمانی در لیگ برتر را نیز در کارنامه خود دارد از صبح دوشنبه به باشگاه پرسپولیس رفت و ضمن بازدید از بخش های مختلف این باشگاه، امور اجرایی را در اختیار گرفت.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در اولین ساعات حضور خود در این باشگاه با زلاتکو کرانچار سرمربی کراوت تیم فوتبال پرسپولیس دیدار و پیرامون آخرین وضعیت این تیم برای دیدار با مقاومت سپاسی شیراز گفتگو کرد.

همچنین حبیب کاشانی با صدور سه حکم محمد رسایی را به عنوان مشاور اجرایی ، عباس علیپور را به عنوان مدیر روابط عمومی و مصطفی شکری را به عنوان مسئول حقوقی باشگاه پرسپولیس منصوب کرد.

کد خبر 958767

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha