پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ مهر ۱۳۸۸، ۲۰:۰۱

کنفرانس حمایت از انتفاضه ؛

اقدام شورای حقوق بشر سازمان ملل محکوم است

کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه ملت فلسطین اقدام شورای حقوق بشر سازمان ملل در به تعویق انداختن بررسی گزارش رئیس کمیته حقیقت یاب این سازمان که رژیم اشغالگر قدس را درتجاوز اخیر این رژیم به نوار غزه متهم نموده است، محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دراین بیانیه به امضای علی اکبر محتشمی پور دبیرکل این کنفرانس آمده است: ملت مظلوم فلسطین دیرزمانی است که آماج وحشیانه ترین جنایات جنگی، تروریستی و سازمان یافته دشمن صهیونیستی قرار گرفته است . بی تردید آنچه که این دشمنی علیه ملت مظلوم فلسطین و دیگر ملت ها را بیش از پیش پایداری و مشروعیت می بخشد، بی اعتنایی جامعه بین المللی نسبت به انجام مسئولیت خود در قبال نقض  حقوق بشر و جنایات جنگی و نسل کشی دولت های ستمگر بویژه صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی است.

از اینرو دبیرخانه دائمی حمایت از انتفاضه ملت فلسطین اقدام شورای حقوق بشر سازمان ملل در به تعویق انداختن بررسی گزارش رئیس کمیته حقیقت یاب سازمان ملل متحد "ریچارد گلدستون" که رژیم اشغالگر قدس را در ارتکاب جنایات جنگی و جنایات ضد بشری در جریان تجاوز اخیر این رژیم به نوار غزه متهم نموده است، محکوم کرده و درخواست تعویق آنرا از سوی هر جریانی در داخل فلسطین همدستی با جنایتکاران صهیونیستی و لکه ننگی در تاریخ پرافتخار مبارزات ملت فلسطین می داند.

شکی نیست که ملت فلسطین در احقاق حقوق حقه خود در طول بیش از نیم قرن هیچگاه به اقدامات سازمان های عریض و طویل و بی مسئولیت بین المللی دل نبسته و نخواهد بست، گواه بر این مدعا نیز اتکاء روزافزون بر عنصر مقاومت مشروع و پیروز در تعیین سرنوشت خویش می باشد، که تجلی حق پویی ملت های آزاده جهان را از آرمان ملت فلسطین با سرعت و شتاب بیشتر به دنبال داشته است.

کد خبر 959220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha