پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ مهر ۱۳۸۸، ۱۲:۴۱

عسگری خبر داد:

رشد 13 درصدی بیمه شدگان استان همدان

رشد 13 درصدی بیمه شدگان استان همدان

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان گفت: تعداد بیمه شدگان اصلی در این استان تا پایان مردادماه سال جاری 16 هزار و 483 نفر است که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته 12.82 درصد رشد داشته است.

محمد عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان، با بیان این مطلب، اظهار داشت: تا پایان مرداد ماه، بیش از 32 درصد از کل جمعیت استان و بیش از 56 درصد از جمعیت شهری از خدمات و حمایتهای تامین اجتماعی بهره‌مند هستند و از 18 نوع خدمات که به بیمه شدگان این سازمان ارائه می شود، استفاده می کنند.

وی خدمات درمانی، مستمری بازنشستگی، مقرری بیمه بیکاری، مستمری انواع از کار افتادگی کلی و جزئی، مستمری بازماندگان، غرامت دستمزد ایام بیماری، کمک هزینه ازدواج، غرامت نقص عضو مقطوع و... را از جمله خدمات و حمایتهای این سازمان عنوان کرد.

عسگری خاطرنشان کرد: تعداد مستمری بگیران استان نیز با 20 هزار و 300 نفر بازمانده، ازکارافتاده و مستمری بگیر، رشد 14.61 درصدی داشته است.

وی با اعلام رشد 13.28 درصدی ارائه خدمات به خانواده های تحت پوشش تصریح کرد: در پایان مرداد ماه امسال، 181 هزار و 783 خانوار با جمعیتی معادل 548 هزار و 530 نفر از جمعیت استان، تحت پوشش حمایتها و خدمات این سازمان قرار دارند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان با بیان این مطلب اضافه کرد: از این تعداد، 499 هزار و 914 نفر بیمه شدگان و خانواده های آنها بوده و 48 هزار و 616 نفر مستمری بگیران و خانواده های آنان هستند.

کد خبر 961612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha